28 / 04 / 2024

Modda Senkron ne zaman teslim?

Modda Senkron ne zaman teslim?

Firma: Ontan İnşaat-Dekon İnşaat

Proje: Modda Senkron

Toplam 168 adet konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Modda Senkron projesi Şenol Güneş Bulvarı üzerinde konumlandırılıyor. Peki Modda Senkron ne zaman teslim?



Modda Senkron projesi 168 adet konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilen  Modda Senkron  projesi 12 bin metrekare arsa alanına sahip.


Modda Senkron projesinde fiyatlar 1+1 dairelerde 300 bin TL ile 400 bin TL aralığında değişirken, 2+1 dairelerde 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu konumda bulunan Ataşehir Modda Senkron projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ile Ümraniye'de inşa ediliyor. Proje Şenol Güneş Bulvarı üzerinde konumlandırılıyor. 


Modda Senkron ne zaman teslim?


Modda Senkron Evleri'nde konut teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat işbirliğiyle yükselen  Modda Senkron  projesinde dairelerin yanı sıra yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Tel: 0216 364 00 12

Web: http://moddasenkron.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön