05 / 05 / 2024

modeko 2015 açılış

modeko 2015 açılış

İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) Kültürpark Fuar Alanı'nda açıldı. 26. kez düzenlenen fuarda, sektörün 192 firması 200'den fazla markayı görücüye çıkardı. Fuar, 25 Şubat'ta sona erecek..

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılışa hazırlanıyor!

İnşaat çalışmaları 2015 yılının ikinci çeyreğinde başlayan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in resmi açılışı 2018 yılının ikinci çeyreğinden itibaren aşamalı olarak yapılacak...

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Halk GYO 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Halk GYO 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı!

Halk GYO'nun, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporları revize edildi. Raporlara göre gayrimenkullerin ekspertiz değerlerine ilişkin herhangi bir değer değişimi olmadığı belirtildi.

Via GYO 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platfomu'nda 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı çağrısı yayınlandı.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Via GYO halka açılıyor!

Via GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "2015 yılı sonu itibariyle 3,3 milyar lira aktif büyüklüğe, 3,2 milyar lira portföy büyüklüğüne ve 290 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alan büyüklüğüne ulaşmış bulunuyoruz" dedi.

Torunlar GYO 2015 yılı kar payı dağıtım teklifini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada 2015 yılı kar payı dağıtım teklifini yayınladı.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

modeko 2015 açılış Haberi

modeko 2015 açılış

Türkiye'nin önemli sektörel organizasyonları arasında yer alan ve Efor Fuarcılık tarafından bu yıl 26'ncısı düzenlenen İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen'in katılımıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki açılışta, dünya mobilya tasarım trendlerini belirleyen firmaların ürettiği ürünler sergilendi. Sırrı Aydoğan "Her sene daha da büyen bir fuar. Gelecek yıl yeni fuar alanımızda çok daha büyük bir katılım olacağından eminim. Hayırlısı olsun" dedi. Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları,...