29 / 04 / 2024

MODEKO tarihleri

MODEKO tarihleri

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

MODEKO kapılarını açtı!

Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak mobilyalarının yer aldığı fuarda 200'den fazla markayı temsil eden 192 firmanın ürünleri görücüye çıktı.

MODEKO, 2015'te yüzde 10 büyüdü!

Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, "Fuar alanında yer sıkıntısına rağmen yüzde 10 büyüdük. Gelecek yıl yeni fuar alanına geçilmesiyle yüzde 20 ile yüzde 40 arasında büyüme hedefleniyor" dedi.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ başvuru tarihleri!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ başvuru tarihleri 27 Haziran – 29 Temmuz günleri arasında yapılacak. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru tarihleri!

TOKİ Bingöl İnönü mahallesi projesi kapsamında 8 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru tarihleri...

Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri!

154 konutluk Denizli Karahayıt projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri!

TOKİ tarafından Kırşehir Kaman bölgesinde alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konutun başvuruları için son bir hafta. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri...

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Projesi kapsamında yer alan 118 adet 3+1 nitelikli standart konutlardan arta kalan 18 adet konut satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Konut fiyatlarının 153 bin 996 liradan başladığı projede ödemeler kapsamında 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri!

Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede peşin ödemeler 9 bin 980 TL'den başlıyor. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri 1 Haziran'da başlıyor ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri yarın başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri 1 Haziran Çarşamba günü başlayacak. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri!

Fiyatların 114 bin 701 TL'den başladığı projede taksitler 477 liradan başlıyor. TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek.

MODEKO tarihleri Haberi

MODEKO tarihleri


Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO (İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı), Fuar İzmir’de açıldı. Efor Fuarcılık tarafından bu yıl 28.’si düzenlenen fuarda,   350   markanın yeni dönem koleksiyonları yer alıyor. Türkiye ve dünya mobilya modasına yön veren MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, 1-5 Mart tarihlerinde Fuar İzmir’de A ve B holleri olmak üzere toplam 40 bin metrekarelik alanda gerçekleşiyor.


Fuarın açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Dr. Sırrı Aydoğan,  mobilyacılıkta usta çırak ilişkisine ve tasarımın önemine değinerek, “Günümüzde artık usta- çırak ilişkisi yok. Mobilya için el işlemeleri,  elle yapılan tasarımlar çok önemli.  O yüzden usta çırak ilişkisine de önem vermeliyiz. Dünyada büyük şirketleri batırabilirsiniz ama küçük esnafı batıramazsınız. Dünyada tasarım çok önemli. Bizlerin ince...