12 / 05 / 2024

model şehir Ankara

model şehir Ankara

Bugüne kadar siyasetin merkezi olarak adlandırılan başkent Ankara, ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunmaya kadar hemen her alandan aldığı yatırımlarla Anadolu’nun örnek aldığı ve akıl danıştığı başkenti oluyor...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

TOKİ’den 3 ilde 2+1 ve 3+1 konut fırsatı!

Edinilen bilgilere göre, TOKİ; Eskişehir, Ankara ve Sivas kentlerinde 2+1, 3+1 daireler satacak. Başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Peki Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Mevaşehir Ankara'da ön talep toplanıyor! 250 bin TL'ye!

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara'da ön talep toplanıyor. 4 yıl sonra teslim edilecek olan proje Optimum AVM'nin arka kısmında yer alıyor.

İZO-Ser Başakşehir Ankara Projesi!

İZO-Ser Başakşehir Ankara Projesi 362 konut ve işyerlerinden meydana geliyor. Başakşehir Ankara projesinde tüm daireler 4+1 olarak planlandı...

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Kuzey Kore'deki Pyongyang Halk Köyü yıkılacak!

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

model şehir Ankara Haberi

model şehir Ankara

Ankara’nın bozkırdan modern bir başkente dönüştüğünü vurgulayan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Barış Aydın, başkentin her geçen gün yatırımcıların daha çok rağbet ettiği bir şehir konumuna yükseldiğini kaydetti.


Ankara'nın siyasetin kalbi olmasının yanı sıra doğu ile batıyı, kuzey ile güneyi birbirine bağlayan bir köprü görevi üstlendiğini belirten Aydın, şunları söyledi:


“Ankara artık, siyasi faaliyetlerin yoğunlaştığı soğuk bir başkent imajını geride bırakıyor. Kırıkkale, Eskişehir, Konya gibi illerle arasındaki uzaklığı dakikalarla sınırlayan başkent, Sivas, Tokat, Afyon ile ulaşım ağını genişleterek Anadolu’nun tam anlamıyla başkenti oluyor. Ulaşımda büyük yatırımların yapıldığı Ankara, komşu illerin yanı sıra İstanbul ve İzmir gibi illerle de yolculuk süresini ciddi şekilde kısaltıyor. Sadece ulaşımla sınırlı kalmayan yatırımlar, Ankara ve çevre illeri de birbirine bağlayan geniş bir alt yapı...