15 / 05 / 2024

Modenim Denim İşletmeleri halk toplantısı

Modenim Denim İşletmeleri halk toplantısı

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu ilçesinde Modenim Denim İşletmeleri tarafından yapılması planlanan İndigo Boyama, Denim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplatısı 16 Haziran'da yapılacak.

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ula Otel İşletmeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ula Otel İşletmeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunlar tarafından kuruldu.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Esana Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esana Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müfis Nüsret Morengin tarafından kuruldu.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Diler Erdoğan Arslan ve Öktem Arslan ortaklığında kuruldu.

Besa Marin Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Besa Marin Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş'ta 71 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çilsal Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çilsal Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çilsal tarafından kuruldu.

Hattat Air Ticaret ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Hattat Air Ticaret ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi açıldı!

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi bugün 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tarım İşletmeleri Müdürlüğü rekreasyon alanını kiraya veriyor!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan rekreasyon alanı kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 20 Şubat'ta yapılacak...

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu. 

Modenim Denim İşletmeleri halk toplantısı Haberi

Modenim Denim İşletmeleri halk toplantısı
Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu ilçesi sınırları içerisinde Modenim Denim İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan İndigo Boyama, Denim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 16/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KAHRAMANMARAŞ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KAHRAMANMARAŞ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...