18 / 05 / 2024

Modern Boztepe Rezidans teslimler

Modern Boztepe Rezidans teslimler

374 daire, 4 villa ve 2 mağazadan meydana gelen Modern Boztepe Rezidans projesinde ev fiyatları 100 bin liradan başlangıç gösteriyor

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

İva Caspian Modern'de 299 bin TL'ye satılık daire!

İva Kaspian Gayrimenkul Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen İva Caspian Modern'de toplam 259 rezidans bulunuyor. Konut fiyatlarının 299 bin liradan başladığı projede yoğun talep nedeniyle 1+0 daireler tükendi.

Ümraniye İva Modern Rezidans teslim tarihi!

Ümraniye İva Modern Rezidans teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. İva Modern'de 1+1 fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

İva Caspian Modern'de fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor!

259 rezidansın yanında ticari alanların da yer aldığı İva Caspian Modern'de 1+1 dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor..

İva Modern Ümraniye'de kampanyalı ödeme seçenekleriyle!

Toplam 259 rezidansın yanında ticari alanların da yer aldığı İva Caspian Modern’de 1+0'lar kısa zamanda tükendi. Satış süreci diğer daire tipleri için devam ediyor..

Ümraniye İva Modern fiyatları!

Toplam 259 rezidans daireden meydana gelen Ümraniye İva Modern projesinde yer alan 1+0 dairelerin satışları tamamlandı. İşte Ümraniye İva Modern fiyatları...

İva Modern Ümraniye projesi fiyatları!

2 blokta toplamda 259 rezidans daireden meydana gelen İva Modern Ümraniye'de avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, İva Modern Ümraniye projesi fiyatları...

İva Modern Ümraniye fiyatları 2016!

İva Yapı imzalı İva Caspian Modern projesi toplamda 259 rezidans daireden meydana geliyor. İşte, İva Modern Ümraniye fiyatları 2016...

Bodrum Modern'de 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans konsept projesi olan BODRUM MODERN Residence konuklarını bekliyor.

Bakon Rezidans Atakent Projesi marka olma yolunda!

35 yıldır inşaat sektörüne yön veren Bakon İnşaat, Atakum’da başladığı Bakon Rezidans Atakent Projesi ile modern yaşam modeli 1+1 daireleri şehre taşıyor

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Modern Boztepe Rezidans teslimler Haberi

Modern Boztepe Rezidans teslimler

Trabzon'da 94 dönümlük alana kurulan Modern Boztepe Rezidans projesi KİL-PA ve MET-SA şirketlerinin yatırımı ile KM Mimarlık/Müşavirlik tarafından inşa ediliyor. Projede 374 dairenin yanı sıra 4 villa ve 2 mağaza bulunuyor. 


80 dönümü yeşil alan olan Modern Boztepe Residence projesi 7 blok halinde yükseliyor. Dairelerin salonlarında ve yatak odalarında split klima, lamine ahşap kaplama iç kapılar, ısı ve ses yalıtımlı PVC doğrama ve ısıcam, modern çelik kapı ile teslim ediliyor.


Modern Boztepe Rezidans'ta teslimler 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Modern Boztepe projesinde 70 metrekarelik 1 oda 1 salon konutlar 100 bin lira ile 126 bin lira, 150 metrekarelik 2 oda 1 salon konutlar 210 bin lira ile 266 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. 


Modern...