17 / 05 / 2024

modern evler adana

modern evler adana

Çukurova Bölgesi’nde inşaat sektörü son 10 yılda hızlı bir gelişim sürecine girdi. Bölgede her geçen gün konut ve ofis inşaat sayısı giderek artıyor. İnşaat sektöründe yaşanan hızlı gelişim, mimari tasarımlarda da etkisini gösteriyor...

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

KİPTAŞ Çınar Evler'de ön başvuru için son 3 gün!

Depreme dayanıklı, modern ve ulaşılabilir bir sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen KİPTAŞ Çınar Evler'in başvuruları 3 gün sonra sona eriyor.

YHT ve modern raylı sistemler projeleri TBMM'de!

Şanlıurfa ilinde yüksek hızlı tren ve modern raylı sistemlere yönelik bir proje olup olmadığı ve Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Gaziantep-Şanlıurfa- Mardin hızlı tren hattı projelerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 600 konut!

Adana Yüreğir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Atakent Mahallesi'ne 600 adet konut inşa edilecek. Dar gelirli kişilere yönelik hayata geçecek evler kısa sürede ihaleye çıkacak.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Rasch Home Style-Modern Surfaces duvar kağıdı ile mutlu evler

Rasch markasının “Home Style-Modern Surfaces” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde mutlu ve huzurlu bir atmosfer yaratın!

Adana Nakliyeciler Sitesi asfalta kavuştu!

Hizmetlerinde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, uzun yıllar yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan Adana Nakliyeciler Sitesi’nin de yol çilesine son verdi.

Adana Çukurova'daki kentsel dönüşüm onay bekliyor!

Adana’nın en modern ilçelerinden biri olan Çukurova’nın CHP’li Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, bir zamanlar “tekstilin başkenti” olarak bilinen Adana’nın bugün fabrika mezarlığına döndüğünü belirtti.

modern evler adana Haberi

modern evler adana


Çukurova Bölgesi’nde inşaat sektörü son 10 yılda hızlı bir gelişim sürecine girdi. Bölgede her geçen gün konut ve ofis inşaat sayısı giderek artıyor. Bu artış, bölgede yapılan gerek mimari tasarımların gerekse mekân içi dekorasyonların gelişimini de beraberinde getirdi. Her yapılan inşaatta bir öncekinin tekrarına düşülmemesi, daha iyinin, daha farklının yapılma isteği modern ve nitelikli yapıların oluşmasını sağladı. Bölgede artık tasarımlarda standart kullanımlar tercih edilmiyor. Akıllı binalar öne çıkmaya başladı. Bina içlerinde aile bireylerinin her türlü konforu düşünülürken, bina dışında da özellikle çocukların daha çok ve daha güvenli zaman geçirebileceği sosyal alanların oluşturulmasına özen gösteriliyor. Teknolojinin yakından takip edilmesi ve daha modern malzeme kullanımının artmasıyla birlikte bölgede estetik özelliği fazla, tasarımı güzel binalar oluşmaya başladı.


Binaların dış estetiğinin yanı sıra iç...