15 / 05 / 2024

modern palas teslim

modern palas teslim

Satışı devam eden son 20 adet dairenin kaldığı Extensa Bomonti Modern Evleri'nde fiyatlar 309 bin dolardan başlıyor. Projede 1 yıla kadar vade imkanı sunuluyor...

Extensa Modern Palas Konutları 'nda 309 bin dolara 1+1 daire!

Yaşamın başladığı Extensa Modern Palas Konutları 'nda yer alan dairelerin minimum fiyatı 309 bin dolardan başlıyor...

Bomonti Modern Extensa'da hemen teslim! 469 bin dolara 2+1!

Teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Bomonti Modern Extensa projesinde fiyatlar 309 bin dolardan başlıyor. Projede 1 yıla kadar vade yapılıyor...

Ataşehir Modern teslim tarihi!

Ataşehir Modern teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern teslim tarihi ve proje detayları...

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Kağıthane Resim Modern teslim tarihi!

14 katlı üç blok olarak Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim Modern projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. Kağıthane Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Kağıthane Talatpaşa'da inşa edilen Resim Modern projesinde 1+1 daireler 282 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Resim Modern Kağıthane ne zaman teslim edilecek?

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Sinpaş İş Modern ne zaman teslim?

Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Sinpaş İş Modern ne zaman teslim edilecek?

Akadia Modern Mamak teslim tarihi!

Toplam 891 daire ve 23 ticari birimden meydana gelen Akadia Modern Mamak teslim tarihi 2019 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Proje MBM İnşaat imzası taşıyor.

Ankara Akadia Modern teslim tarihi!

Ankara Akadia Modern teslim tarihi Haziran 2019 yılı olarak belirtiliyor. Akadia Modern projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

İva Modern Caspian Ümraniye teslim tarihi!

İva Yapı tarafından inşa edilen İva Modern Caspian Ümraniye projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümranye'de hayata geçiriliyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak planlandı.

Ümraniye İva Modern Rezidans teslim tarihi!

Ümraniye İva Modern Rezidans teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. İva Modern'de 1+1 fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye İva Modern teslim tarihi!

2 blok şeklinde yükselen Ümraniye İva Modern projesinde daire fiyatları 219 bin TL’den başlıyor. İşte Ümraniye İva Modern teslim tarihi...

modern palas teslim Haberi

modern palas teslim

Extensa Group imzası ile hayata geçirilen Bomonti Modern Palas projesi İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de inşa ediliyor. Satışı devam eden son 20 dairenin yer aldığı projede toplamda 98 adet daire bulunuyor. Proje 15 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği ve yaşamın başladığı Modern Palas Bomonti Evleri'nde sadece 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Bomonti Modern Palas Extensa ödeme planı dahilinde, toplam daire bedelinin yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor ve kalan daire bedeli için 12 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Güvenlik, otopark, depolama alanları, peyzaj, concierge hizmetinin mevcut olduğu Extensa Bomonti Modern Palas Evleri'nde yer alan 1+1 daireler 309 bin liradan, 2+1 daireler ise 475 bin liradan başlayan fiyatlarla...