20 / 07 / 2024

Modern pazaryeri inşaat çalışmaları

Modern pazaryeri inşaat çalışmaları

Gümüşhane'de Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak modern pazaryeri projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan'ın başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 3 firma katıldı.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mohammad Aydın tarafından kuruldu.

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da Esmaıl Alzubaıtı tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Modern Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Galip Topönder tarafından kuruldu.

Modern pazaryeri inşaat çalışmaları Haberi

Modern pazaryeri inşaat çalışmaları

İhalenin bir bölümüne katılarak firmalara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Ercan Çimen, "Kıbrıs Çarşısı'nda yapacak olduğumuz modern pazaryeri projemizin başlangıcını daha önce yapmıştık. Zaman kazanmak için hafriyatının bir kısmını biz boşalttık. Şimdi Allah'ın izni ile ihalesini gerçekleştirdik. İhalemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah bu projemizi tamamlayarak, şehrimize modern bir pazaryerini kazandıracağız" dedi.



Yaklaşık maliyeti 10 milyon 900 bin lira olan yeni belediye hizmet binası yapımı için 3 firmadan teklif aldıklarını kaydeden Bozalan ise, "Yapmış olduğumuz ihalenin ardından teklif veren firmaların tekliflerini inceleyeceğiz. Yasal sürecin tamamlanmasının ardından yapım işinin hangi firmada kaldığı belli olacak" diye konuştu.

Bünyesinde 115 araçlık otopark, 3 bin metrekare kapalı, bin metrekare açık pazaryeri, dükkanlar, kafeterya ve düğün salonu bulunan ve bölgenin siluetinin bozulmaması için kademeli bir...