29 / 04 / 2024

modernista göktürk ulaşım

modernista göktürk ulaşım

Modernista örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Akro Yapı Modernista ne zaman teslim?

Akro Yapı Modernista ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, proje 32 konuttan meydana geliyor..

Göktürk Modernista iletişim!

Göktürk Modernista iletişim bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Vista Göktürk'te peşin ödemelerde indirim fırsatı! Yeni proje!

Vista Göktürk projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Projede 1+1'den 5+1'e değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Vista Göktürk projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

İSC Yapı imzasıyla Göktürk'te inşa edilen İCS Vivere satışa sunuldu. 2024 yılında teslim edilecek olan projenin tüm detayları belli oldu.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Koray GYO Göktürk parselinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 nolu parselin değeri resmen açıklandı. İşte o rakam...

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

Koray GYO Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı. Erikli Evleri projesi, İstanbul'un gözde lokasyonlarından Göktürk'te inşa edilecek. Peki Erikli Evleri projesinde kaç konut var? İşte Erikli Evleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Eyüpsultan’da yükselecek olan Emlak Konut GYO Göktürk Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 214 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, Emlak Konut GYO Göktürk Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla…

Emlak Konut GYO'dan Göktürk'e 559 konut ve 91 villalık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk'te 650 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje 1 milyar 978 milyon 814 bin 888 TL'ye mal olacak.

modernista göktürk ulaşım Haberi

modernista göktürk ulaşım

Modernista Evleri Avrupa Yakası içinde Göktürk Bölgesi'nde inşa ediliyor. Modernista örnek daire görüntüleri öncesinde projeden bahsedelim. 


Modernista Konutları Göktürk satılık daireleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. 


Modernista Konutları Göktürk kapsamında toplam arsa alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi. Modernista Konutları Göktürk kapsamında 32 daire bulunuyor. 


Modernista Konutları Göktürk projesi, Akro Yapı tarafından yükseliyor. Modernista Konutları Göktürk ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Modernista Konutları Göktürk teslimleri 2014 Mayıs'ta yapılacak. Modernista Konutları Göktürk projesinin mimarisinde CM Mimarlık'ın imzası yer alıyor. 


Modernista Konutları Göktürk kapsamında sauna, kapalı otopark, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları ve fitness center yer alıyor. 


Modernista örnek daire!