18 / 05 / 2024

Modüle Turizm adres

Modüle Turizm adres

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serap Korucu tarafından kuruldu. 

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Yeşiltaç tarafından kuruldu.

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Güleç tarafından kuruldu.

Zanardi Life Turizm Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zanardi Life Turizm Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şİle'de Sacit Asak ve Tevfik Enver Selçuk ortaklığında kuruldu.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Hüseyin Akdaş tarafından kuruldu.

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli İle Mustafa Kaan Yıldırım tarafından kuruldu.

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Central Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  750 bin TL sermaye bedeli İle Muhterem Turantaylak tarafından kuruldu.

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli İle Ebru Uzunöz ve Ataman Group Teknoloji Tarım Hayvancılık A.Ş tarafından kuruldu.

Yunbu Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunbu Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli İle Buyeong Yun tarafından kuruldu.

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 bin TL sermaye bedeli İle Ahmed Kamıl  ve Mhd Basel Şikaki tarafından kuruldu.

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli İle Hasan     Biriz, Onur Cavit Biriz, Sare Nurhan Biriz tarafından kuruldu.

Modüle Turizm adres Haberi

Modüle Turizm adres

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serap Korucu tarafından kuruldu. 

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi konusu:
Otel motel pansiyon tatil köyü dinlenme evleri gazino restaurant otopark su sporları tesisleri aquapark plaj bar lokanta kafeterya büfe spor tesisleri yat liman havaalanı dağevleri ve üniteleri termal istasyonları konaklama dinlenme gezme eğlence yerleri yapmak yaptırmak kurmak işletmek kiralamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi adres: Ayazağa Mah.Kemerburgaz Cad. No.26/1...