16 / 05 / 2024

Mohamad Khaır Hafar

Mohamad Khaır Hafar

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Palmyratr Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palmyratr Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khaır Sadek tarafından kuruldu.

Alburj Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alburj Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Madaratı, Ahmad Masaratı, Mohamad Samır Kaney ve Mohammed M.I.A. ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Lara Group Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lara Group Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Favakhırı tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Alrıfai tarafından kuruldu.

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Saad Albasha, Abdullatıf Al Basha, Mahmoud Albasha ve Mohamad Kheır Basha ortaklığında kuruldu. 

Al Aıdy Al Ameena İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aıdy Al Ameena İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmmad Khaır Al Naal ve Muhammed Tomeh ortaklığında kuruldu. 

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fouzı Abou Chanın ve Mohamad Khaır Shanın ortaklığında kuruldu.

Mohamad Khaır Hafar Haberi

Mohamad Khaır Hafar

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TİCARET a- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. SAĞLIK HİZMETLERİ a. Her çeşit sağlık turizm hizmetleri vermek üzere özel hastaneler,poliklinikler, dispanserler, laboratuarlar, sağlık merkezleri ve tesisleri, sağlık kabinleri, diş (ağız sağlığı) ve protez tedavi merkezleri ile anlaşmalar yapmak. b. Konusu ile ilgili yurt dışındaki firmalarla teşhis ve tedavi amaçlı anlaşmalar yapmak, mümessillik, acentelik vermek, almak, konusu ile ilgili ihalelere katılmak. c. Hastaların gerek yurt içinde gerekse yurt dışında nakilleri için gerekli ambulans, helikopter ve uçak gibi araçları alır, ithal eder ve kiralar. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU...