03 / 05 / 2024

Mohamad Saadı Sukkarıa

Mohamad Saadı Sukkarıa

Misk İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Walıd Dakhel tarafından açıldı.

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi kuruldu!

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saad Eddın Yasır Ahmed M Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Mb Tech Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mb Tech Danışmanlık Limited Şirketi  Ataköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Baha`Eddın H.M. Mohamad Saad Eddın tarafından kuruldu.

Lübnan'dan 'Sayda Türk Hastanesi bir an önce açılsın' talebi!

Lübnanlı Milletvekili Usame Saad, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) açılış çalışmalarını devam ettirdiği Türk hastanesinin bir an önce faaliyete geçirilmesini talep etti. 

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy H Sakka, Cevat Babakaloğlu, Essa Saad S A Al-Kaabi ve Gamaleldin Ali Altıum Ali ortaklığında kuruldu.

Kamarin Travel Turizm Emlak İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamarin Travel Turizm Emlak İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad  Omar ve A.Rizq Sulayman Ahweedi ortaklığında kuruldu.

Nadıa Trading Turizm Ve Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nadıa Trading Turizm Ve Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Zıad  Alchammat tarafından kuruldu. 

Gardenıa General Tradıng İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gardenıa General Tradıng İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fateh Hawa, Mohamad Ahed Chalar, Muhannad Al Helwanı, Nezar Alshalabı ortaklığıyla 200bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Sukkar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sukkar İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Humam Mırı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Esenyurt, Koza Mahallesi, 1638 Sokak, Açelya Blokları'nda kuruldu.

Rawda İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rawda İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım, Rüstem Yıldırım, Abdullah Raslan, Saad Mohammed A Altamimi, Ali Mohammed A Altamimi tarafından 31 Mart'ta kuruldu.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Mohamad Saadı Sukkarıa Haberi

Mohamad Saadı Sukkarıa

Misk İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu. 

Misk İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her...