29 / 04 / 2024

Mohamad Shadi Khalil

Mohamad Shadi Khalil

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Shadi Khalil, Abdulmunem Rejjo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Papatya Residence'ta kuruldu.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Mhd Bashar Alnajjar ve Mhd Shadi Alnajjar ortaklığında kuruldu.

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

İbdaa Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbdaa Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ghiath Alnajjar, Mhd Wael Alzerkli ve Mohamad Hairab tarafından kuruldu. 

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Manlaali tarafından kuruldu.

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad El Mourad tarafından kuruldu.

Ram Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ram Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Khalil A Alhasanat tarafından kuruldu.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Al Nouri ve Mohamad Alsubh tarafından kuruldu.

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Alrıfai tarafından kuruldu.

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Mohamad Zakaria Mahmoud ve Saleh Mahmoud tarafından kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Prolink İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prolink İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Yassin tarafından kuruldu.

Mohamad Shadi Khalil Haberi

Mohamad Shadi Khalil
Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Shadi Khalil, Abdulmunem Rejjo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi,kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları,dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve...