29 / 04 / 2024

Mohamed Naser

Mohamed Naser

Roz Dış Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi, Mohamed Naser tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Deniz Geçmiş Caddesi'nde kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Naser S H S F Saydhashaım tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Naser Hashemi ve Shikeb Anwary İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser Hashemi ve Shikeb Anwary İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile bugün Mohammad Shikeb Anwary ve Said Naser Meer Haidar tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Asome İnşaat Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asome İnşaat Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli Naser Mohamed Aljayyashi tarafından kuruldu.

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

Rama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rama Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 Hassan Saad Mohamed ve Yasser Bahloul Mohamed Husseın ortaklığında kuruldu.

Setta Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Setta Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Mohamed Nur tarafından kuruldu.

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Albarare İthalat İhracat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albarare İthalat İhracat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Shaar, Öahmoud Hıkmat Saeed, Eliban Aswadı ve Mohamed El Marzokı ortaklığında kuruldu. 

Mansıon Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mansıon Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shaıda Lalanı Mohamed ve Hüseyin Aslanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohaed Elmoıty ve Mohamed Almoıty ortaklığında kuruldu. 

Mohamed Naser Haberi

Mohamed Naser

Roz Dış Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi, Mohamed Naser tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. 


Roz Dış Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...