19 / 05 / 2024

Mohamed Suheıl Hashash

Mohamed Suheıl Hashash

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anwar Homsı, Mohammed Askıf, Abdulkader Alsadek, Mohamed Suheıl Hashash ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Smaıl tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.M.Elhassan Alı Mohamed tarafından kuruldu.

Antalya'da Cezayirli emlakçı, otomobilinin bagajında ölü bulundu!

Antalya'da Cezayirli emlakçı Mohamed Mekki otomobilinin bagajında ölü bulundu...

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.M.A.Mohamed ve Emrullah Demir ortaklığında kuruldu.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Alkhatıb, Noman  Alkhatıb, Sadek  Khatıb, Maher Zeaıter ve Mohamed Al Khatıb ortaklığında kuruldu. 

Mohamed Suheıl Hashash Haberi

Mohamed Suheıl Hashash

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anwar Homsı, Mohammed Askıf, Abdulkader Alsadek, Mohamed Suheıl Hashash ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu. 


Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik  tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve      pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler...