09 / 05 / 2024

Mohammad Akbar Barezai

Mohammad Akbar Barezai

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Aldeen Abou Shaer ve Mohammad Abou Chafer ortaklığında kuruldu.

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Akbarı tarafından kuruldu.

Anadolu Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatmaelzahraa Abdelwahed ve Mohammad Abdelwahed ortaklığında kuruldu.

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Euro Asia Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Barhaghı tarafından kuruldu.

Hr İnternational Gayrimenkul Yatırım Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hr İnternational Gayrimenkul Yatırım Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Olaywı, Zakarıa Elewı ve Mohammad Alıwı ortaklığında kuruldu. 

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akros İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Benhaö Hassanı ve Mohammad Reza Kermanı ortaklığında kuruldu. 

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otantik İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Ayman Qatana tarafından kuruldu. 

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Zanjanı tarafından kuruldu. 

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zafer Sammam ve Mohammad Maher Sammar ortaklığında kuruldu. 

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Nachar ve Mohammad Sabbagh ortaklığında kuruldu. 

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Aldallal, M. Chadı Alıkaj ve Mohammad Maen Almalla Husseın ortaklığında kuruldu.

Mohammad Akbar Barezai Haberi

Mohammad Akbar Barezai

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1.   Her türlü etüt araştırma, proje ve mimarlık hizmetleri ile mühendislik çözümleri hesap ve analizler yorum ve teknik raporların hazırlanması, 2.   Aplikasyon projeleri kontrol, izleme, uyarlama ve gözetim hizmetleri, 3.   Eğitim; İnsan Sağlığı ve Güvenliği, beşeri gelişim, kalkınma, yeniden yapılanma, kalite, yönetişim, mesleki ve teknik içerikli eğitim programları geliştirmek, eğitim kurumları tesis etmek,  eğitici eğitimleri ile eğitim odaklı faaliyetler, 4.   Her türlü ithalat ve ihracat faaliyetleri ;  madenler,  kıymetli taşlar, kereste, deri, zirai ürünler, tekstil, halı, hayvansal ürünler,  yağ ve et türevleri ithalatı,...