23 / 07 / 2024

Mohammad Jafar Nıkzad

Mohammad Jafar Nıkzad

Nikbaba İnşaatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Nadır Nıkzad ve Mohammad Jafar Nıkzad ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Küçükçekmece, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Sparkly İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sparkly İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Husseın ve Muhammed Aksa ortaklığında kuruldu.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Abadis İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abadis İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohammad Yamını tarafından kuruldu.

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mohammad Aydın tarafından kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Exper Ats İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exper Ats İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli İle Jafar Saıd Ghaleb Herzallah L. Mohammad T. A.AL Saffarını tarafından kuruldu.

Yamandar Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamandar Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih ve Mohammad Yasın ortaklığında kuruldu.

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Amını tarafından kuruldu.

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mouhannd Alsawaf tarafından kuruldu. 

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi Mohammad Yasın Stanıkzaı ve Mohammad Shafı Stanıkzaı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Glt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Yasın ve Adem Durna ortaklığında kuruldu.

Mohammad Jafar Nıkzad Haberi

Mohammad Jafar Nıkzad

Nikbaba İnşaatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Nadır Nıkzad ve Mohammad Jafar Nıkzad ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Küçükçekmece, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Nikbaba İnşaatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...