04 / 05 / 2024

Mohammad Wasım Omary

Mohammad Wasım Omary

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Sucu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammad Wasım Omary Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Tekdanış Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekdanış Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Ghaffarı tarafından kuruldu.

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ebadı ve Mohammad V.M. Gharehlar ortaklığında kuruldu.

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hassan Süleyman ve Mohammad K.M.Y. ortaklığında kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Amır Nezhad Mohammad ve Moslem Farzadmanesh ortaklığında kuruldu.

Bosphorus Müteahhitlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Müteahhitlik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Arıf Howlader tarafından kuruldu.

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon  bin250  TL sermaye bedeli ile Abdul Hamıd Sakhı Dad, Edi Muhammed Kurbanzada, Mohammad Basır Hossaını, Mohammad Daoud Karamali, Nad Alı, Noor Mohammad Ibrahım tarafından kuruldu.

Kazem Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazem Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile  Cansu    Mutlu ve  Mohammad Fahım Kazem tarafından kuruldu.

K And M Turizm Limited Şirketi kuruldu!

K And M Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Y.K.E.  ve Mohammad K.A.S. kuruldu.

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Afrah M H M A H Ve Mohammad J M M  tarafından kuruldu.

Snt Group Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snt Group Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Salımı ve Narjes Mohammadı Dıjvejın ortaklığında kuruldu.

Jannah Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannah Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.M.M tarafından kuruldu.

Mohammad Wasım Omary Haberi

Mohammad Wasım Omary

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Sucu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammad Wasım Omary Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu'nda kuruldu. 


Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. - Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. - Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...