07 / 05 / 2024

Mohammadalı Nemati

Mohammadalı Nemati

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi, Mohammadalı Nemati tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdullah Çavuş Sokak'ta kuruldu.

Talfer Products Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talfer Products Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Shafıeı tarafından kuruldu.

May Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

May Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahla Panahı ve Mohammadalı Ghanbarlou ortaklığında kuruldu.

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Ashkanıan ve Shır Alam Akbarı ortaklığında kuruldu.

Yeni Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı    Mansoubı tarafından kuruldu.

Araz Nur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Nur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Noorollah Rafıeı, Mohammadalı Rafıeı ve Roghayyeh  Rafıeı ortaklığında kuruldu. 

Dayan İstanbul Gayrimenkul Motor Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dayan İstanbul Gayrimenkul Motor Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jalıl Mojahed ve Mohammadalı Mojahed ortaklığında kuruldu. 

Aria Home Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Aria Home Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ra 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Alızadehmadanı, Meysam Bahramı ve Ali Bahramı ortaklığında kuruldu. 

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ayfer Sezer Köse ve Mohammadalı Zeınalvand imzasıyla kuruldu.

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi, Mohammadalı Nemati tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdullah Çavuş Sokak'ta kuruldu.

Mohammadalı Nemati Haberi

Mohammadalı Nemati

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi, Mohammadalı Nemati tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve     yurt dışında konaklama,vize, seyahat, taşıma,rehberlik  ve konaklama  hizmetlerini yürütmek. b- Her türlü Din' i ve Turistik seyahatler organize etmek    c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi, tren  gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu  maksatla bilet satış yerleri açmak. e. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı yapmak.bu    ...