22 / 07 / 2024

Mohammed Amer Fahel

Mohammed Amer Fahel

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Amer Fahel, Dıma Sheıkho, Shergo Shehko ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Amer Alshava, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend GYO'nun Tüzel Kişi kurucu Genel Müdürü Amer Alshava görevinden istifa etti. Trend GYO KAP'ta açıklama yayınladı...

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alajial Gayrimenkul Geliştime ve Yatırım Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile 7 Ekim'de Mohammed Hıkmat S Alzaım tarafından kuruldu. 

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün A. Mohammed S Aloqaylı tarafından kuruldu.

Mcmed Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcmed Turizm Ticaret Limited Şirketi Mohammed Machkour tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu.

Ruaa Elmustakbal İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruaa Elmustakbal İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Qasem Ali Mohammed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AYM Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AYM Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Samer Foz ve Amer Foz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mohammed Amer Fahel Haberi

Mohammed Amer Fahel

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Amer Fahel, Dıma Sheıkho, Shergo Shehko ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.


Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 2.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...