02 / 10 / 2024

Moheddin M.M Sh Delawı

Moheddin M.M Sh Delawı

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Moheddin M.M Sh Delawı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Magomed Shısev ve Rustam Musıkhanov ortaklığında kuruldu.

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli ile A.Kareem Jaber Albeej Ve Shırın Tarkashvand tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Brother Est Turizm Emlak Tarım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brother Est Turizm Emlak Tarım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bacher Kelani, Ahmad Dallol ve Moheddin Dallol ortaklığında kuruldu. 

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Suzan  Hacıalioğlu tarafından kuruldu. 

Bay Yıldırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bay Yıldırım İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yıldırım ve Shırzad Bayramı Mıavagı ortaklığında kuruldu. 

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hothaıfa Abu-Sukar, Darwısh Abu-Sukar, Alhasan Abu-Sukar ve  Mohammad Abu-Sukar ortaklığında kuruldu. 

Aman Kuw Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Kuw Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hayef M Sh F imzasıyla kuruldu.

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Recep Üst ve Fatih Tataroğlu imzasıyla kuruldu.

Antalyalı Müteahhit Mustafa Serttürk'e silahlı saldırı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi'nde, müteahhit olarak çalışan Mustafa Serttürk, 07 SH 024 plakalı otomobilinden apartmanın önünde indiği sırada, üzerlerinde uzun namlulu silah bulunan iki kişinin saldırısına uğradı.

Alshifaa Mimarlık Dekorasyon Tasarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alshifaa Mimarlık Dekorasyon Tasarım Turizm Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Mouayad Alsanadıkı Ve Shıfaa Amourı ortaklığında kuruldu.

Moheddin M.M Sh Delawı Haberi

Moheddin M.M Sh Delawı

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Moheddin M.M Sh Delawı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin, mamül ve yarı mamül malların, sınai ve ticari ürünleri yedek parçalarının, aksesuarlarının , hammadelerin, Makine ve ekipmanların ve ticarete konu olan her türlü emtianın iç ve dış piyasada ithalat ve ihracatını, alım ve satımını, toptan ve perakende, dahili ticaretini, pazalamasını ve komisyonculuğunu, mümessilliğini yapmak yaptırmak 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3- Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları...