07 / 05 / 2024

Mohsen Mostafavi

Mohsen Mostafavi

Özyeğin Üniversitesi İstanbul Tasarım Enstitüsü , Harvard Üniversitesi Graduate School of Design Dekanı Prof. Mohsen Mostafavi’ yi düzenlenen yuvarlak masa toplantısı ile ağırladı...

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Bagherı tarafından kuruldu.

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohsen Fetouh E tarafından kuruldu.

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Mohsen Yarı tarafından kuruldu.

Kplus İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kplus İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Javarı, Mohsen Khaksar ve Alper Öztürk ortaklığında kuruldu.

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Poly Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poly Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Iman Talebı ve Mohsen Shokouhıan tarafından kuruldu.

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohsen Shayegansotoodeh tarafından kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Almarey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almarey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdallah Mohama Marey ve Mohamed Mohsen Elsherıf ortaklığında kuruldu.

Bright House Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bright House Emlak Limited Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Khashayat Mohsenı, Nastaran Nasserı ve Seyed Iman Tabatabaeı Nejad ortaklığında kuruldu.

Mohsen Mostafavi Haberi

Mohsen Mostafavi


Özyeğin Üniversitesi İstanbul Tasarım Enstitüsü , Harvard Üniversitesi Graduate School of Design Dekanı Prof. Mohsen Mostafavi’ yi düzenlenen yuvarlak masa toplantısı ile ağırladı.


Dekan Mohsen Mostafavi, Harvard Dekanı olmadan önce Cornell Üniversitesi Mimarlık, Sanat ve Planlama Okulu’ nda ve Londra’ daki önemli mimarlık okulu Architectural Association (AA)’ da Dekan olarak görev yaptı. Architectural Association Mimarlık mezunu olan Dekan Mostafavi, Harvard Graduate School of Design’ ın yanı sıra, University of Pennsylvania, University of Cambridge ve Frankfurt Academy of Fine Arts da dersler veriyor.

Pek çok mimarlık ödülünün jürisinde yürütme kurullarında görev alan Dekan Mostafavi’ nin çok önemli mimarlık dergilerinde yayımlan mimari tasarım çalışmaları bulunuyor. Dekan Mostafavi ayrıca, çok sayıda kitabın yazarlığını yapmış ve kitapları ile ödüller kazanmıştır.


Kentsel Tasarım ve Kentleşme Konusu Uluslararası...