29 / 04 / 2024

Moment Beştepe iletişim bilgileri

Moment Beştepe iletişim bilgileri

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Moment Beştepe ödeme seçenekleri!

Moment Beştepe ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından hayata geçirilen projede uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliği için her şey düşünüldü.

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Moment Beştepe Ofis projesi 2018'de teslim edilecek..

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle!

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Ankaralılar Moment Beştepe'yi tercih etti!

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Moment Beştepe Ofis'de cazip faiz oranları!

Moment Beştepe Ofis Pazarlama Direktörü Tolga Ergin, ofis alacak olan yatırımcılara altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Moment Beştepe başkentte ofis kavramını değiştiriyor!

Türkiye’nin kalbi, Ankara’nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe Ofis projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe'de yükselen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe Ofis projesi ofis anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe’de yükselen Moment Beştepe Ofis projesi, içerisinde bulundurduğu sosyal donatıları ile ofis kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe'de teslimler 2017 Aralık'ta!

Ofis yaşamının yüksek standartlara taşındığı Moment Beştepe projesi Moment Yapı güvencesi ile Türkiye’nin başkenti Ankara’da yükseliyor.

Moment Beştepe yatırımcısına kar sağlıyor!

Moment Beştepe, 28 yıllık Moment Yapı tecrübesiyle Ankara’nın en güvenilir bölgesi ve en merkezi lokasyonlarından olan Türkiye’nin en tepesinde Beştepe’de hayata geçiyor.

Moment Beştepe iletişim bilgileri Haberi

Moment Beştepe iletişim bilgileri

Moment Beştepe Ofisleri Moment Yapı imzası ile yükseliyor. Toplam yatırım bedeli 80 milyon dolar olarak belirlenen proje Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Beştepe bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Ankara Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 83 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Yenimahalle Moment Beştepe'de seminer odaları, cafeler, toplantı odaları, sistem arşiv odaları, yoga ve meditasyon alanı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Moment Beştepe Residence'de 330 tane ofis ve 22 tane dükkan mevcut. Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında yer alan proje 2 bloktan oluşuyor. 


Moment Beştepe Yenimahalle Ofisleri Çevre Yolu'na 17 kilometre, Tunalı'ya 7,5 kilometre, Eskişehir Yolu'na 2 kilometre, Konya Yolu'na 500 metre, İstanbul Yolu'na 500 metre, Kızılay'a 7,4 kilometre, otobüs terminaline 500 metre, Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre uzaklıkta...