29 / 04 / 2024

Moment Beştepe satılık ofis

Moment Beştepe satılık ofis

Ofis yaşamının yüksek standartlara taşındığı Moment Beştepe projesi Moment Yapı güvencesi ile Türkiye’nin başkenti Ankara’da yükseliyor.

Moment Beştepe ofis fiyatları!

Moment Beştepe ofis fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen proje Çevre Yolu'na 17 kilometre, Eskişehir Yolu'na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi!

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında hayata geçirilecek olan proje home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi!

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı tarafından hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak.

Ankara Moment Beştepe iletişim!

Ankara Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal imkanlar sunulan proje Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Moment Beştepe satılık ofis!

Moment Beştepe satılık ofis alanları minimum 70 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Beştepe'de inşa edilecek. Proje 87 bin metrekare inşaat alanından oluşacak. Peki Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

Moment Beştepe nerede?

Toplamda 330 home ofis ve 22 dükkandan meydana gelen Moment Beştepe Residence 2 blok halinde inşa edilecek. Projede çeşitli sosyal donatı alanları da yer alacak. Peki Moment Beştepe nerede?

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Ömerli Tepe Aura satılık daire!

Toplam 98 adet konuttan meydana gelen Ömerli Tepe Aura satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tepe Aura Çekmeköy satılık daire!

Toplam 96 daireden meydana gelen Tepe Aura Çekmeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor.

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle!

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Ankaralılar Moment Beştepe'yi tercih etti!

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Moment Beştepe'de teslimler 2017 Aralık'ta!

Ofis yaşamının yüksek standartlara taşındığı Moment Beştepe projesi Moment Yapı güvencesi ile Türkiye’nin başkenti Ankara’da yükseliyor.

Moment Beştepe satılık ofis Haberi

Moment Beştepe satılık ofis

Ofis yaşamı içerisinde sürekli zaman geçiren çalışanların ihtiyaçları ve motivasyonları göz önünde bulundurularak tasarlanan Moment Beştepe projesi, teknoloji ve konforu, doğanın içerisinde eşsiz bir manzara eşliğinde sizlere sunuyor.


Beştepe’de, Atatürk Orman Çiftliği’nin büyüleyici atmosferinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin hemen karşısında konumlandırılan proje, güvenilir bölgesi ve her yerden ulaşımın kolaylıkla sağlanabileceği lokasyon avantajıyla vazgeçilmez hale geliyor. Kızılay’a 7.4 km, Tunalı’ya 7.5 km, Eskişehir Yolu’na 2 km, iş yaşamı üzerinde önemli bir yere sahip olan Esenboğa Havalimanı’na 30 km uzaklıkta olması ve hemen önünde yer alan otobüs durakları ve alışveriş merkezlerine , üniversitelere ve hastanelere yakınlığı ile ulaşım kolaylığında en üst sıralarda…


Büyüklükleri 76 m2 ile 1600 m2 arasında değişen 330 ofis dairesinin hepsi, konfordan taviz vermeyenlerin tamamen kendi tercihlerine göre diledikleri forma girebiliyor. Ortak...