02 / 05 / 2024

Moment Yapı Pazarlama Direktörü Tolga Ergin

Moment Yapı Pazarlama Direktörü Tolga Ergin

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Türk tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erol Aluç tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Our Floor Yapı İthalat İhracat Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Our Floor Yapı İthalat İhracat Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Enver Aksu tarafından kuruldu.

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Sabri Bakır tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daba Mimarlık Yapı Tasarım Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Tepar İnşaat Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tepar İnşaat Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tepar İnşaat Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yap

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beşiktaş’ta yapıldı.

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  700 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

Moment Yapı Pazarlama Direktörü Tolga Ergin Haberi

Moment Yapı Pazarlama Direktörü Tolga Ergin

Tolga Ergin, 1975 Ankara doğumlu. Tolga Ergin, Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi’nden mezun oldu. Ergin yine Hacettepe Üniversitesi’nde Kültür Çalışmaları mastırı yaptı. 


Düzenlediği faaliyetler ve organizasyonlarla İngiliz Kültür’ün 2000’li yıllardan itibaren “açık üniversite” olarak anılmasını sağlayan Ergin daha sonra Türkiye’nin resmi internet portalı “goTurkey.com”un genel koordinatörlüğünü üstlenerek hayata geçirilmesini sağladı.

Sinpaş GYO’nun Ankara’da proje yapma kararı ile birlikte 2010 yılından itibaren Tolga Ergin, tüm Ankara projelerinde Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı, satış ofislerinin kurulmasında aktif rol aldı.


Bu dönemde pazarlamanın yanı sıra, arazi alınması ve geliştirilmesinden başlayarak, projelerin konsept geliştirilmesi, projelerin isimlendirilmesi, fonksiyonlarının belirlenmesi, satış ofislerinin oluşturulması, tüm reklam, iletişim ve organizasyon ve kampanya oluşturulması görevlerini de Sinpaş GYO adına Ankara’da gerçekleştiren isim oldu.

Sinpaş GYO tüm Ankara projeleri pazarlama müdürü olarak 2010...