04 / 05 / 2024

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 


Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.



Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Ulukonak Yapı Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Genel ve Online Ticaret A- Yurt içinde kısmen veya tamamen imal edilen her türlü ticari, sınai, ve zirai, hammadde, mamul ve yarı mamul mal ve malzemelerin imalatını alım satımını pazarlamasını internet üzerinden ticaretini ithalat ve ihracatını bizzat veya başka şirketler aracılığı ile yapmak veya yaptırmak. İthal edilen her türlü mal ve malzeme ile ihraç fazlası ürünlerin değerlendirme işlemlerini yaparak yada olduğu gibi pazarlamasını internet üzerinden ticaretini ithalat ve ihracatını yapmak. B-Her türlü malzemeden mamul inşaat malzemeleri ve bunların alet ve edevatları ile inşaat işlerinde kullanılan her türlü çimento, demir, boru, profil, kireç, alçı, tuğla, briket, ytong, beton, hazır beton, kereste, sunta, kum vb, ürünler, her türlü malzemeden elde edilen boyalar, sıhhi tesisat, mutfak, banyo ve lavaboda kullanılan her türlü malzemeler, elektrik, ısıtma, soğutma ve havalandırma tesisatlarında kullanılan bakır ve her türlü malzemeden mamul kablolar, her türlü led ve diğer aydınlatma ürünleri ile iç ve dış yapı dekorasyon malzemelerinin imalatını, alım satımını, pazarlamasını, internet üzerinden ...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler.
 


Geri Dön