27 / 04 / 2024

Monec Sitesi Van nerede

Monec Sitesi Van nerede

Van İl'inde yükselen Monec Sitesi projesinde dairelerin alanları 133 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Monec Sitesi Van hemen teslim ediliyor. Projedeki daireler 125 bin TL' den başlıyor.

Sıfır km Citroen Jumpy Van'ın fiyatları ne durumda? İşte Citroen Jumpy Van 12 Mart 2023 fiyat listesi!

Citroen, Mart 2023 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki Citroen Jumpy Van'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumpy Van 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Van'da OSB ve sanayi sitesi kurulacak mı?

Van'da organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a proje olup olmadığını sordu...

Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından 2014 yılından bu yana yürütülmekte olan İnşaat Malzemecileri Sitesi Projesi hayata geçiriliyor. Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı. 

Van Büyükşehir'den 17,5 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi’nin içinde bulunduğu gayrimenkulü 17.5 milyona kiracılarına sattı.

Van'a 4 yeni sanayi sitesi geliyor!

Van Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Nevzat Gün beraberinde DAKA uzmanıyla birlikte yeni kurulacak olan ve çalışmaları devam eden Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi siteleri yöneticileri toplantı yaptı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut kura sonuçları henüz belli olmadı. Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kura çekilişi yarın gerçekleşecek. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut kura sonuçları belli olduğunda Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Van Küçük Oto Sanayi Sitesi'nin çalışmaları ne durumda?

Tuşba Belediyesi tarafından, Van Küçük Sanayi Sitesi’nde başlatılan modernizasyon, temizleme, düzenleme ve ruhsatlandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Monec Sitesi Van satış ofisi!

Akka İnşaat tarafından hayata geçirilen Monec Sitesi Van projesinde yeşil alan, otopark, çocuk oyun alanları, dıgıtal uydu yayını gibi sosyal hizmetleri bulunuyor. Monec Sitesi Van satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Monec Sitesi Van hemen teslim! Daireler 125 bin TL' den başlıyor!

Van İl'inde yükselen Monec Sitesi projesinde dairelerin alanları 133 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Monec Sitesi Van hemen teslim ediliyor. Projedeki daireler 125 bin TL' den başlıyor.

Van Monec Sitesi nerede?

145 daire olarak inşa edilen Van Monec Sitesi projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Van Monec Sitesi nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 125 bin TL' den başlıyor.

Van Monec Sitesi daire fiyatları!

4 blok halinde yükselen Van Monec Sitesi projesinde daireler 133 metrekareden başlangıç gösteriyor. Van Monec Sitesi daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Van Monec Sitesi' nde daireler 125 bin TL' den başlıyor!

Akka İnşaat tarafından hayata geçirilen Van Monec Sitesi projesi toplam 145 adet daireden oluşuyor. Van Monec Sitesi' nde daireler 125 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Monec Sitesi Van nerede Haberi

Monec Sitesi Van nerede

Monec Sitesi Van projesi toplam 4 blok olarak yükseliyor. Toplam 8 bin metrekare üzerinde yükselen proje Akka İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Monec Sitesi Van projesinde dairelerin alanları 133 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Projede yeşil alan, otopark, çocuk oyun alanları, dıgıtal uydu yayını gibi sosyal hizmetleri de bulunuyor.


Monec Sitesi Van hemen teslim ediliyor. Daireler 125 bin TL' den başlıyor 180 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projenin satışları bu hafta başlıyor.


Monec Sitesi Van iletişim

Adres:Şerefiye İrfan Baştuğ Cad. Akka İş Merkezi Kat:5 No:16 VAN

Tel:+90 0432 214 99 61

E-Mail:[email protected]

Tülay...