18 / 05 / 2024

Moneer Saeed AID Garada

Moneer Saeed AID Garada

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ahmed Salem, Mohamed Hamıd Abdullah Al-Ahmar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osamah Thamer Saeed Saeed, Azad Yıldız ve Nadir Seyidoğlu ortaklığında kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

En yeni Kitchen Aid mutfak aletlerinde en ucuz fiyatlar! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak aletlerinde fütüristik tasarımlarıyla bilinen Kitchen Aid'den yeni mutfak aletlerinde uygun fiyatlar... 

Asturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta Alı Saeed tarafından kuruldu.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Altaweel İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaweel İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te H.A. Hasan Al-Saeedı tarafından kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Moneer Saeed AID Garada Haberi

Moneer Saeed AID Garada

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ahmed Salem, Sameh I-Al Rısheq, Moneer Saeed AID Garada, Mohamed Hamıd Abdullah Al-Ahmar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.


Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT -EMLAK a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya...