05 / 05 / 2024

Mono Suadiye

Mono Suadiye

Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme adında 4 yeni projeye başladı. İşte Mono Mimarlık İnşaat'ın Kadıköy projelerinin detayları...

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Kozyatağı ve Suadiye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Kozyatağı Mahallesi, 1441 ada, 28 parsel, Bostancı Mahallesi, 715 ada, 28 parselin bir kısmı ile Suadiye Mahallesi, 364 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Suadiye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Suadiye Mahallesi, 870 ada, 67, 94, 95 parseller ve Merkez ile E-5 (D-100) Otoyolu Ara Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Alı Elsayed Elsayed Abdelaatı ve M.Mahmoud Nadım Abdelmoty Elamawee H tarafından kuruldu.

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık  Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Nazlı tarafından kuruldu.

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kırıcı tarafından kuruldu.

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

Akiş GYO Suadiye Ak Apartmanı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Suadiye Ak Apartmanı projesine ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Mono Suadiye Haberi

Mono Suadiye


Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de 4 yeni projeye başladı. Mono Mimarlık İnşaat'ın projeleri Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme...


Mono Suadiye projesi 22 daireden oluşuyor. 10 katlı tek blok olarak tasarlanan Mono Suadiye projesinde 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Mono Suadiye projesinin inşaat çalışmaları Haziran ayı içerisinde başlayacak. 


Mono Suadiye projesinde 80 metrekarelik 1+1 dubleksler 363 bin 600 dolardan, 141 metrekarelik 3+1'ler 960 bin dolardan, 192 metrekarelik 3+1 çatı dubleksleri 1 milyon 455 bin dolardan başlıyor.




Ramazanoğlu Göztepe projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla taksitli ödemelerin yapıldığı Ramazanoğlu Göztepe projesinde 1. sınıf inşaat malzemesi kullanılarak çalışmalar devam ediyor.




Batur Çatalçeşme projesinde 3 oda...