18 / 05 / 2024

Monopoly Madencilik ilerişim

Monopoly Madencilik ilerişim

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür, Emrullah Soysal ve Mehmet Faith Aktaş ortaklığında kuurldu.

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gider, Mustafa Şimşek ve Yusuf Gönül ortaklığında kuruldu.

Faizlerde ‘şok’ iddia: Mehmet Şimşek’e faizleri 2 ayda yüzde 20’ye çıkarma izni verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in iki ay içerisinde faizleri yüzde 20’ye, hatta gerekmesi durumunda yüzde 40’lara kadar çıkarılabileceği ileri sürülüyor. Siyasi kulislerde bunun için Şimşek’in gerekli onayları aldığı konuşulurken, piyasalar TCMB’nin atacağı adımları merakla bekliyor.

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

İleri Petrol Ürünleri Madencilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurudlu!

İleri Petrol Ürünleri Madencilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Taş tarafından kuruldu.

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür, Emrullah Soysal ve Mehmet Faith Aktaş ortaklığında kuurldu.

Doğu Kudüs'te yeni Yahudi yerleşim birimi oylaması ertelendi!

İsrail'in yasa dışı yerleşimlerinin "derhal ve tamamen" durdurmasını talep eden BMGK kararının ardından Kudüs Belediyesi, yeni Yahudi yerleşim birimi planlarını görüşmeyi ileri bir tarihe bıraktı.

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Bilişim Vadisi’nin temeli Gebze’de atılacak!

Türkiye'nin 2023 hedefleri arasında öncelikli olarak yer alan ileri teknoloji hamlesinin en büyük yatırımı Bilişim Vadisi’nin temeli Gebze’de atılacak.

Devs İnşaat Madencilik Bilişim Hayvancılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devs İnşaat Madencilik Bilişim Hayvancılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Demirci, Anzhelika Bekmukhamedova tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Monopoly Madencilik ilerişim Haberi

Monopoly Madencilik ilerişim

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür, Emrullah Soysal ve Mehmet Faith Aktaş ortaklığında kuurldu.

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MADENCİLİK 1. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi. 2. Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3.İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile endüstriyel hammaddeleri, her türlü maden, kesilebilir ve parlatabilir tüm taşların aranması, çıkartılması, işlenmesi, alım satımı, ithalat ve ihracatı ile, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4.İlgili mevzuata riayet etmek koşulu...