05 / 05 / 2024

Monumento Kartal kampanyaları

Monumento Kartal kampanyaları

Ocak ayından bu yana birçok markayı ve yatırımcıyı ağırlamaya başlayan Monumento Kartal projesinden ofis satın almak isteyenler, kampanya çerçevesinde yüzde 20 oranındaki fiyat avantajından yararlanabilecekler...

Konutta şampiyon ilçeler Beylikdüzü ve Kartal!

Mayıs ayı kampanyaları İstanbul gayrimenkul piyasasını da hareketlendirdi. 20 milyar liralık satışa imza atan inşaat firmaları satışlarını Avrupa yakasında en çok Beylikdüzü’nde, Anadolu yakasında Kartal’da artırdı. Satışın azaldığı ilçeler ise Şişli, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane oldu.

Kartal-Atalar projesinde kampanya uzadı!

Kartal-Atalar’ın en prestijli konut projesine haziran ayında start veren STCA Gayrimenkul, ister yüzde 25 peşinat, 60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, yüzde 0,99 faiz 120 ay vade kampanyalarını kasım sonuna kadar uzattı.

Kartallife Atalar'da kampanyalar Kasım'a uzatıldı!

Kartal-Atalar’ın en prestijli konut projesine haziran ayında start veren STCA Gayrimenkul, ister yüzde 25 peşinat, 60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, yüzde 0,99 faiz 120 ay vade kampanyalarını kasım sonuna kadar uzattı.

Daire Kartal'da daireler 279 liradan satılıyor!

BODUR Gayrimenkul'ün Kartal'da hayata geçirdiği ilk projesi 'Daire Kartal'ın beklenen daire tipleri, 'Yüzde 0.70 faiz' ve 'Yarısını teslimde öde' kampanyalarıyla satışa çıktı.

Daire Kartal'da beklenen konut tipleri satışta!

Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ın beklenen daire tipleri, ‘Yüzde 0.70 faiz’ ve ‘Yarısını teslimde öde’ kampanyalarıyla satışa çıktı. Yeni satışa açılan dairelerde fiyatlar 279.000 TL’den başlıyor.

Gökdeniz Kartal projesinde 4 farklı kampanya imkanı!

Gülsa inşaat - Bay Yapı Ortaklığı ile Kartal Esentepe'de hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde alıcılar için 4 farklı kampanya imkanı sunuluyor. Kampanyaların Mayıs-Haziran gibi sona ermesi planlanıyor.

Allready Monumento Kartal'da şube açtı!

Gayrimenkul geliştirme, ofis dizaynı, mimari proje, inşaat ve iç dekorasyon hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Allready, toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofisleriyle şirketlerin her türlü ihtiyaca cevap vermeyi hedefliyor.

Allready ilk şubesini Monumento Kartal'da açtı!

“Hazırsanız, Hazırız” mottosu ile yola çıkan Allready, iş dünyasının yeni nesil ofis ve toplantı alanı ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla ilk şubesinin kapılarını İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın yanı başındaki Monumento Kartal’da açtı.

Gökdeniz Kartal projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanyalar!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal Kurban Bayramı’na özel dört farklı kampanya ile yatırımcıların yüzünü güldürüyor.

Monumento Kartal Evleri!

Monumento Kartal Evleri 15 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor. Monumento Kartal projesinde konutların metrekare birim fiyatı 6 bin 300 liradan başlıyor...

Kartal Monumento ulaşım!

Kartal Monumento ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Monumento Kartal projesinin sosyal imkanları arasında yüzme havuzu, spor salonu, kapalı otopark, fitness center gibi alanlar yer alıyor.

Monumento Kartal iletişim!

İstanbul Anadolu yakası Kartal' da inşa edilen Monumento Kartal iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Kartal Monumento daire fiyatları metrekaresi 6 bin 300 liradan başlıyor...

Kartal Monumento projesi!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve 42 konut ile 90 home ofisten meydana gelen Kartal Monumento projesi 5 bin 11 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Monumento Kartal kampanyaları Haberi

Monumento Kartal kampanyaları


Ulaşım kolaylığı, toplantı alanları ve güvenlik hizmetleri ile dikkat çeken Monumento Kartal'da kalan son ofisler için son bir kampanya başlatıldı. Ocak ayından bu yana birçok markayı ve yatırımcıyı ağırlamaya başlayan Monumento Kartal'da ofis satın almak isteyenler, kampanya çerçevesinde yüzde 20 oranındaki fiyat avantajından yararlanabilecekler. Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme tarafından geliştirilen projede Adalar manzaralı ofisler yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness center ve SPA m erkezi gibi olanaklar da...