04 / 10 / 2024

Moova Gıda üretim faaliyetleri durduruldumu

Moova Gıda üretim faaliyetleri durduruldumu

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. bağlı ortaklığı olan Moova Gıda San. Ve Tic. A.Ş'nin süt işleme ve peynir üretim faaliyetinin durdurulması kararı alındığı bildirildi. Söz konusu açıklama aşağıdaki gibidir...

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Cumhuriyetin ilk üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Temmuz 2023!

Cumhuriyetin ilk üniversitesi olan Ankara Üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Tarım Bakanı Kirişçi'den 'gıda fiyatları neden artıyor?' sorusuna canlı yayında yanıt

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi son dönemin en çok tartışılan "Gıda fiyatları neden artıyor?" sorusuna canlı yayında yanıt verdi. Bakan kirişçi, yerinde üretim ve tarım konusunda ise başlatılan projelerle ilgili bilgi verdi. Tarım Bakanı İstanbul'a gıdanın yolculuğu konusunda ise ilginç bir hesabı ortaya

Avrupa’da gübre kalmadı! Birçok gübre üretim tesisi kapısına kilit taktı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatlarının hızla yükselmesi sebebiyle gübre üretim tesislerinin büyük kısmı faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Üretim tesislerinin kapanması gübre kıtlığına yol açabileceği düşünülüyor.

Tarımda korkunç haber! Apar topar bir araya gelip sayıyı aşağı çektiler, gıda krizi patladı! Ekmek de var

Gıda krizi dünya genelinde iyice belli oluyor. Uluslararası Hububat Konseyi (IGC), 2022/23 dönemi için global mısır ve buğday üretim tahminini aşağı çekti. Ekmek fiyatlarının artmasından korkuluyor.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Tarım Kredi 4 ayda kurumlara 700 bin gıda kolisi temin etti!

Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması için tohumdan sofraya üretim zincirinin her aşamasında sorumluluk üstlenen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, talep eden kurumlara yılın 4 aylık döneminde 700 bin gıda kolisi teslim etti.

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Türkeş Öngel ve Nilgün Öngel ortaklığında kuruldu.

İttifak Turizm Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak Turizm Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhakim Şahin tarafından kuruldu...

Moova Gıda üretim faaliyetleri durduruldumu Haberi

Moova Gıda üretim faaliyetleri durduruldumu


Söktaş Tekstil tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bildirime Konu Durumun Niteliği : Bağlı Ortaklığımız Moova Gıda San. Ve Tic. A.Ş'nin süt işleme ve peynir üretim faaliyetinin durdurulması kararı


Durdurulan/İmkansız Hale Gelen Faaliyetler Hakkında Bilgi : Süt işleme ve peynir üretimi


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Nedeni : Geçmiş yıl verileri ve mevcut piyasa koşulları


Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi : Moova A.Ş.'nin 16.05.2014 tarihli Yönetim Kurulu Kararı


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi : 20.05.2014'ten itibaren


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Üretimine Etkisi : -


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Satışlarına Etkisi : -


Kısmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satışlar İçindeki Payı : Şirketimiz 2013 konsolide net...