07 / 05 / 2024

Mor Yonca Gayrimenkul iletişim

Mor Yonca Gayrimenkul iletişim

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360 4-5 Aralık'ta!

‘Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360’ 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde JLL Türkiye Ülke Başkanı – Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde ikinci kez bir araya getirecek...

Gayrimenkul sektörü 5-6 Aralık'ta RE 360'da buluşacak!

ALKAS tarafından 'gayrimenkul sektörünün büyük buluşması' RE 360'ın tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı, Alkas Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkas ile Alkas Genel Müdürü Yonca Aközer'in ev sahipliğinde Zorlu Center'da gerçekleşti..

Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman, 27 Nisan 2016'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu. Peki, Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman'dan yeni şirket!

Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman tarafından yeni şirket Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile 27 Nisan'da Sarıyer'de kuruldu.

Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi, Polat Gülman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile 27 Nisan'da Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

CSR Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CSR Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yonca Cesur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Kara Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kara tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak 'ta kuruldu.

Süzer'den 200 milyon dolarlık gayrimenkul projesi

Ana işleri inşaata yöneleceklerini kaydeden Süzer Grubu Genel Müdürü Serhan Süzer, İstanbul'da 150-200 milyon dolar yatırım değeri olan gayrimenkul projesini planlama aşamasında olduklarını söyledi.

Mor Yonca Gayrimenkul iletişim Haberi

Mor Yonca Gayrimenkul iletişim

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul, konut ve işyeri siteleri, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, havuz ve arıtma tesisi inşaatı işleri, konut, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkullerin inşaatlarını yapmak, almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelemek. b-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...