22 / 07 / 2024

Morad Wali

Morad Wali

Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Saygı, Morad Wali tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Atlas Global Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Global Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jamıleh Moradı Nejad tarafından kuruldu.

Wali İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Wali İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hıcham tarafından kuruldu.

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Moradı tarafından kuruldu.

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Buy Homes Turizm Emlak Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Edrıs Moradı tarafından kuruldu.

4kgroup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4kgroup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sadegh Moradı tarafından kuruldu.

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benim Çatımda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Adib Basmenj, Hesam Moradı, Mohammadreza Shokrı ve Shahin Moradı ortaklığında kuruldu.

Arses İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arses İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdolah Moradı tarafından kuruldu.

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taurus Bookıng Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak    Öztürk ve Morad Yassın A. Abdulrazıq ortaklığında kuruldu. 

Saliz Grup Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saliz Grup Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Morad Khodadadı tarafından kuruldu. 

Safarı Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safarı Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eseyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Morad Merhoumy tarafından kuruldu. 

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almouradi Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Al Moradı ve Ahmad Osama Almouradı ortaklığında kuruldu. 

Morad Wali Haberi

Morad Wali

Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Saygı, Morad Wali tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Saygı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Değebilir Sokak,...