02 / 05 / 2024

morgıç piyasası

morgıç piyasası

ABD'de mortgage kredilerindeki endişelerin yeniden alevlenmesi ve uluslararası yatırım bankalarından gelen zarar açıklamalarıyla 2 gündür düşüşte olan ABD borsaları, dünya borsalarını da aşağıya çekmeye devam ediyor.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Ocak Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Ocak ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Ocak ayı genel bakış raporu...

Morgüller Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morgüller Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Buse Morgülüm tarafından 40 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Fikret Sokak'ta kuruldu.

Batman'da emlak piyasasının canlılığı ekonomiyi ayakta tutuyor!

Batman’da sektörler arasında prim gören emlak piyasasının canlılığı ekonomiyi ayakta tutuyor. Yeni konut siteleri bir bir bitiyor.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Aralık Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Aralık ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Aralık ayı genel bakış raporu...

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Kasım Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Kasım ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Kasım ayı genel bakış raporu...

Kardemir Özel Sektör Tahvili piyasasında adını duyurdu!

Türkiye'nin ilk ağır sanayi tesisi ve ilk entegre demir çelik fabrikası Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Kardemir), Özel Sektör Tahvili piyasasında da adını duyurdu.

Mayorka, lüks emlak piyasasında rekor üstüne rekor kırıyor!

İspanya’nın Balear Adaları söz konusuysa, "Lüks" deyince akla ilk gelenin İbiza olması normal(di). Zira bir süredir Mayorka, lüks emlak piyasasında rekor üstüne rekor kırıyor. Ada hızla İspanya’nın en pahalı noktalarından birine dönüşüyor.

Gayrimenkul yatırımcısı ve emlak piyasası hareketlenecek!

Siyasi belirsizlik gayrimenkul sektörünü olumsuz yönde etkilerken, emlak satışları da bu durumdan oldukça etkilendi. Ancak 1 Kasım seçimlerinin ardından yaşanan siyasi belirsizliğin son bulması emlak piyasasını da harekete geçirdi.

Londra'da gayrimenkul piyasası ivme kazandı!

Dünyanın en önemli iş merkezlerinden Londra son dönemde gayrimenkul piyasasındaki ivme ile de adından söz ettiriyor. Şehirde bu bakımından birçok yeni yatırım yatırımcısına fırsatlar sunuyor.

Gayrimenkul piyasasındaki yavaşlama bitecek!

AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, seçim sonrasında gayrimenkul piyasasındaki yavaşlamanın sona ereceğini ve başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcıların gayrimenkul talebinin artacağını söyledi.

Seçim sonuçları gayrimenkul piyasasını canlandırdı!

1 Kasım seçimlerinde yeniden tek partinin iktidara gelmesi inşaat ve gayrimenkul piyasasının canlandırdı. İş adamı Bedirhan Akyol, sandıktan bölgenin istediği sonucun çıktığını belirtti.

Arnavutköy'de emlak piyasası hareketlenecek!

3. Havalimanı, 3 Köprü bağlantı yolları, Kanal istanbul ve Sağlık Şehri projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesinde emlak piyasasının hareketlenmesi bekleniyor.

Konut piyasası eski canlılığına kavuşacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 1 Kasım sonrası ülkede istikrarın sağlanması durumunda konut piyasasının Kasım, Aralık gibi eski canlılığına yeniden kavuşacağını söyledi.

morgıç piyasası Haberi

morgıç piyasası

Dün İngiliz bankası Barclays hisselerinin yüzde 9 oranında gerilemesi Avrupa borsaların olumsuz etkiledi. Barclays Bank ise 10 milyar dolarlık aktif değeri düşüreceği ve üst yönetiminin görevden ayrılacağı söylentisini kesin olarak reddetti. Bankadan söylentilerin sorulması üzerine açıklama yapan bir sözcü “Bu söylentilerin kesinlikle bir temeli yok” dedi. Açıklamanın ardından bankanın hisseleri kayıplarını azalttı. Ancak Avrupa borsalarında dün yüzde 2'ye varan düşüşler yaşandı. İngiltere borsası yüzde 1.6, Almanya borsası ise yüzde 2.1 düştü. ABD'nin dördüncü büyük bankası Wachovia Corp'un dördüncü çeyrekte, mortgage kaynaklı kayıp beklediğini açıklamasının ardından ABD borsası yüzde 1'e yakın düşüşle açıldı.


İMKB YÜZDE 2.67 DÜŞTÜ


Avrupa ve ABD borsalarında iki gündür devam eden düşüşün dün de sürmesiyle...