28 / 04 / 2024

Moskova Belediyesi İmar Politikası Dairesi Müdür Yardımcısı Sergey Degtyarev

Moskova Belediyesi İmar Politikası Dairesi Müdür Yardımcısı Sergey Degtyarev

Moskova'da kriz inşaat şirketlerini vurdu, çalışanlar maaşlarını alamıyor. Maaşları ödeyemediğini itiraf eden çoğu şiket, bunun gerekçesi olarak kredilere erişimin zorlaşmasını ve iş hacminin azalmasını gösteriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Batman Belediyesi'nden 'kaçak yapı' açıklaması!

Batman Belediyesi, İmar Kanunu’nda yapılan değişiklik kapsamında kamuoyuna kaçak veya ruhsata aykırı yapılan yapıların ruhsata uygun hale getirilmediği takdirde yapıların Bakanlık tarafından yıkılacağının bilgisini paylaştı. 

Moskova Belediyesi İmar Politikası Dairesi Müdür Yardımcısı Sergey Degtyarev Haberi

Moskova Belediyesi İmar Politikası Dairesi Müdür Yardımcısı Sergey Degtyarev

Rusya’da ekonmoik sıkıntılar maaşlarını alamayan çalışanların sayısını da artırmaya devam ediyor. Moskova’da son dönemde çok sayıda inşaat şirketinin maaş ödemelerini geciktirdiğine dikkat çekiliyor. 

Maaşları ödeyemediğini itiraf eden çoğu şiket, bunun gerekçesi olarak kredilere erişimin zorlaşmasını ve iş hacminin azalmasını gösteriyor. 


Moskova Belediyesi İmar Politikası Dairesi Müdür Yardımcısı Sergey Degtyarev, “Moskovskaya Prespektiva” gazetesine yaptığı açıklamada, Glavmosstory, MCM-5, SU-155, Transstroy, Dormost, Mosmetrostroy gibi şirketlerin çalışanlarının maaşlarını ödeyemedikleri bilgisini verdi.


Şirketlerin mali sıkıntılarla boğuşmasının buna yol açtığını belirten yetkili, ekonomik kriz şartlarında iş hacminin azalmasının ve kredilere erişimin güçleşmesinin bu tabloya yol açtığına işaret etti. 


Ajanslara açıklamada bulunan MCM-5 şirketi yetkilileri, “2012 yılında 20-25 milyar rublelik iş tamamlarken, bugün bu rakam 5-6 milyar rubleye kadar düştü. Ama 2014 başında maşaları ortalama dört ay geciktirirken, bugün bu...