26 / 05 / 2024

Moskova Camii

Moskova Camii

Erdoğan Moskova Camii açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Moskova Merkez Camii'nin açılışı vesilesiyle sizlerle bulunmanın memnuniyetini özellikle ifade etmek istiyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova Camii açılışında konuştu!

Erdoğan Moskova Camii açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Moskova Merkez Camii'nin açılışı vesilesiyle sizlerle bulunmanın memnuniyetini özellikle ifade etmek istiyorum.

Moskova Merkez Camii açıldı!

Türkiye ile Rusya'nın katkılarıyla yapılan Moskova Merkez Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katıldığı törenle açıldı.

Moskova Merkez Camii bugün açılıyor!

Türkiye'nin de katkılarıyla inşa edilen, Moskova'nın en büyük camisi olan Moskova Merkez Camisi bugün görkemli bir törenle açılacak. Törene, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

Moskova Merkez Camii'nin açılışı yarın!

Türkiye ile Rusya'nın katkılarıyla yaptırılan Moskova Merkez Camisi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Moskova Merkez Camii yarın açılacak!

Türkiye ile Rusya’nın katkılarıyla yaptırılan Moskova Merkez Camisi, yarın açılacak. Aynı anda 10 bin kişinin namaz kılabileceği caminin iç dekorasyonu Klasik Osmanlı sanatı tarzıyla yapıldı.

Moskova Merkez Camii ne zaman açılacak?

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak. Camide, aynı anda 10 bin kişi namaz kılabilecek.

Moskova Merkez Camii'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak!

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak.

Moskova'daki Merkez Camii 23 Eylül'de açılacak!

Türk Monart firması tarafından Moskova'da yapımı devam eden Merkez Camisi'nin Kurban Bayramı'ndaki açılışına Rusya lideri Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.

Hüseyin Ağa Camii'nin restorasyonu durdu!

Beyoğlu'nda Demirören AVM'nin inşası sırasında hasar gören Hüseyin Ağa Camii'nin restorasyon çalışmaları kaynak yetersizliğinden dolayı durdu...

Selanik Alaca İmaret Camii Ağustos'ta açılacak!

Yunanistan'ın Selanik kentinde bulunan Alaca İmaret Camii Ağustos'da ibadete açılacak...

Adıyaman Kurşunlu Camii'de yangın çıktı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 17. yüzyıldan kalma Kurşunlu Camii'de yangın çıktı...

Kastamonu Entegre, ahşap ürünlerini Moskova'da tanıttı!

Kastamonu Entegre, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Avrupa'nın en büyük İnşaat ve Dekorasyon fuarlarından Mosbuild Fuarı’nda ürünlerini tanıttı...

Atina'da bulunan Fethiye Camii restore edilecek!

Atina'da 1458 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan ve şuanda harap halde olan Fethiye Camii, restore edilecek...

Moskova Camii Haberi

Moskova Camii

Diyanet İşleri Başkanlığı'mız ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın katkısı milletimiz için bir bahtiyarlık eseridir. Camimizde yapılacak ibadetlerin, edilecek duaların Allah katında makbul ve karin olmasını diliyorum.


Moskova Merkez Camii'nin bugün ihtiyaç duyduğumuz barışa katkı sağlamasını Allah'tan temenni ediyorum.

Farklı inanç ve kökene sahip farklı insanların aynı yerde yaşamasına Rusya önemli bir örnektir.


Biz bu güzel manzara karşısında memnuniyetimizi ifade ederken malesef dünyanın pek çok yerinde tam tersi görüntüler yaşanıyor. İsrail'in Filistinlilere uyguladığı ayrımcı politikalar tehlikeli bir yere doğru götürülüyor. Bilhassa Suriye, Irak, Mısır, Libya, Yemen, gibi yakın çevremiz ile bu bölgelerden kaçan insanların yöneldiği Avrupa sınırında tüm insanlığı utandırması gereken hazin manzaralar yaşanıyor. 


İnançları kökenleri ve bölgelerinin ötesinde insanların haklarından mahrum bırakılmasını görmekten dolayı üzüntülüyüz. Akdeniz'de Ege'de ölen, mağdur olan zarar gören insanlığın vicdanıdır,...