06 / 05 / 2024

moskova yeni çevre yolu

moskova yeni çevre yolu

Moskova Belediyesi, MKAD olarak bilinen çevre yolunun güney kısmına Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak çevre yolu inşa edecek...

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor?

Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan 3 yeni atama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda üç yeni atama gerçekleştirildi. İşte o atamalar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Moskova'da yeni konut fiyatları ruble bazında tarih zirvesini gördü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni konut fiyatları bu yıl, ruble bazında tarihin en yüksek seviyesine çıktı.

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

Moskova'da paralı yeni çevre yolu inşa edilecek!

Moskova Belediyesi, MKAD olarak bilinen çevre yolunun güney kısmına Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak çevre yolu inşa edecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Uzungöl için yeni plan!

Türkiye'nin doğa turizmindeki en önemli merkezleri arasında yer alan Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni imar planı hazırladı.

Moskova’da yeni konut projeleri yüzde 23 azaldı!

Moskova’da yeni inşa edilen konut sayısı son beş yılın en düşük seviyesine geriledi. Yeni konut projelerinin sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 azalarak 46’ya düştü.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

moskova yeni çevre yolu Haberi

moskova yeni çevre yolu

Moskova'da MKAD olarak bilinen çevre yolunun güney kısmına, Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak 53 kilometrelik yol inşa etmeyi planlıyor.

TürkRus Haber'de yer alan habere göre; Moskova'da, Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak, 53 kilometre, şerit sayısı 4 ile 8 arasında olacak yol yapmayı planlıyor. Yolu kullanmak isteyen otomobiller 500 ruble ücret ödeyecek. Kamyonlar için belirlenen tarife 1470 ruble olacak.

Yol projesine Region şirketler grubunun da yatırımcı olarak katılmak istediğini iddia edildi.

Region grup ile şehir yönetimi Şubat ayında bu yönde bir mutabakat imzaladı. Hız limitinin saatte 120 kilometre olması hedeflenen yolun 87 milyar rubleye mal olması planlanıyor.

Yarım halka biçiminde inşa edilecek yeni yolun MKAD çevre yoluna mesafesi 1 ile 12 kilometre arasında değişecek. Yol projesi ile ilgi açıklamalarda bulunan yetkililer, projenin 4 ya da 5...