01 / 05 / 2024

Mostar Life ulaşım

Mostar Life ulaşım

Mostar Life teslim tarihi olarak 30 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Mostar Life satış ofisi!

Mostar Life satış ofisi telefon numarası 0212 485 35 34 olarak belirlendi. Osmanlı mimarisi ile dizayn edilen projede toplam 350 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda yükselecek.

Mostar Life Grand Houses'ta yüzde 0,89 faiz imkanı!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı tarafından geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday. Projeden yüzde 0,89 faiz oranı ile 120 ay vadeyle konut almak mümkün.

Mostar Life Grand Houses, Başakşehir’in yeni yaşam alanı olacak!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı tarafından geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday. 12 blokta 354 konuttan oluşan projeden yüzde 0,89 faiz oranı ile 120 ay vadeyle konut almak mümkün.

Mostar Life Grand Houses yüksek yaşam standartları sunuyor!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve intes yapı ortaklığı tarafından yapımına başlanan Mostar Life Grand Houses; sağlık kenti, Olimpiyat Stadı ve çevresindeki onlarca alışveriş merkezi ile bir hayal dünyasının tam ortasında yer alıyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ulaşım!

İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ulaşım!

Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı tarafından İzmir ‘in Bornova ilçesinde hayata geçiliyor. Bornova Folkart Life Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir 'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Mostar Life ulaşım Haberi

Mostar Life ulaşım

Mostar Life projesinde ön talep süreci devam ediyor. Lansmanının kısa süre içerisinde başlayacağı projede daireler 5 ve 10 kattan oluşuyor.


Mostar Life projesi Çolakoğlu Grubu tarafından inşa edilecek. 15 blok şeklinde yükselecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. kısımda yükselecek. 


Mostar Life projesinde toplam 350 adet daire bulunuyor. Osmanlı mimarisi ile tasarlanan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Mostar Life teslim tarihi olarak 30 ay içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor.


Mostar Life iletişim

Tel: 0212 485 35 34

Web: www.mostarlife.com.tr

Tülay...