21 / 05 / 2024

Motali Otel arap ilgisi

Motali Otel arap ilgisi

Maşukiye'deki Moteli Otel açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Araplar'ın istilasına uğradı, geçen hafta kraliyet ailesi buradaydı Kadın Kadına Sohbet'in bu haftaki konuğu Maşukiye'de bulunan otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan.

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Mövenpick, Asya ve Arap Yarımadası'nda otel açacak!

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

Araplar Ordu'ya otel yapmak için arsa arayışına giriyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun Arap yatırımcıların ilgi alanına girdiğini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Arabistanlı büyük bir yatırımcı Ordu’ya 30 katlı büyük bir otel yatırımı yapmak istiyor. Arsa arayışına girdiklerinde fiyatlar aşırı artıyor” dedi.

Arap yatırımcılar Ordu'da otel yatırımı yapacak!

Arap yatırımcıların, Ordu’da turizm sektöründe yatırım yapmak üzere arayış içinde olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, Arap yatırımcıların bölgede yatırım yapmak için çok ciddi araştırma içerisinde olduğunu belirtti.

Dubai Rosemont Otel 2018'de açılıyor!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde inşa edilen 300 milyon dolar değerindeki Rosemont Otel'in 2018 yılında açılması planlanıyor. Otel 47 katlı ve 450 kişilik oda kapasitesi olacak.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Hiper Gayrimenkul Arap yatırımcıları ağırladı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde hataya geçirdiği Futurepark Projesi ile Arap yatırımcıların beğenisini toplayan Hiper Gayrimenkul, Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirilen Sürdürülebilir Vakıflar Forumu’nda Arap yatırımcıları ağırladı.

Araplar Karadeniz'i doldurdu, otel yetmiyor!

Arap turistin Karadeniz sevgisine otel yetişmiyor. Yoğun sezonda öğrenci yurtlarının dahi otel olarak kullanıldığını aktaran KATİD Başkanı Toktaş, "Arz-talep hâlâ dengesiz" dedi. İşte bölgede yaşananlar...

2006 yılında Arap yatırımcılar Bomonti'nin peşinde!

2006 yılında Şişli Bomonti'deki bira fabrikasını alan IC Holding, Tekel'e ait fabrikanın bulunduğu yere Arap yatırımcılarla birlikte otel, konferans salonu ve İstanbul'un en büyük kongre merkezini yapacakmış.

Arap yatırımcılar Giresun arazilerine otel yapacak!

Giresun İl Özel İdaresi tarafından kaba inşaatı tamamlanan bina ve 15 dönüm araziye, beş yıldızlı otel yapımı için Arap yatırımcılar talip oldu.

Araplar Giresun'da 5 yıldızlı otel yapacak!

Giresun İl Özel İdaresi tarafından kaba inşaatı tamamlanan bina ve 15 dönüm araziye, beş yıldızlı otel yapımı için Arap yatırımcılar talip oldu.

Araplar'dan Giresun'a 5 yıldızlı otel!

Giresun İl Özel İdaresi tarafından kaba inşaatı tamamlanan bina ve 15 dönüm araziye, beş yıldızlı otel yapımı için Arap yatırımcılar talip oldu.

Motali Otel arap ilgisi Haberi

Motali Otel arap ilgisi

Çocuk denilecek yaşta bir butiğin başına geçen, çok geçmeden bir marka yaratan ve 20 yıl boyunca işleten, bu esnada çeşitli işler de yapan Gülay Hanım, şimdilerde aile şirketi bünyesinde Motali Otel'in işletmeciliğini yapıyor. 

Motali Otel, butik otel tarzında günün her saati hizmet veriyor ve aile şirketi olduğu için müşteriler burada çok rahat ediyor. Otelin en büyük müşterileri ise Araplar. Gülay Hanım, Maşukiye'nin yakında Arap cennetine döneceğini söylüyor, "Geçen hafta kraliyet ailesinin baldızları ve kardeşleri bir otobüs geldi, iki gün konaklayıp gitti" diyor. 


Bizim...