23 / 07 / 2024

Motto Residence sky-house

Motto Residence sky-house

Somuncu Grup'un hayallerinin peşinden koşan ve standartlara bağlı kalmayanlar için tasarladığı yeni konut projesi Motto sıra dışı mimarisi ve sky-house konsepti ile prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yaman tarafından kuruldu. 

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Motto İstanbul Residence 2017 ödeme şartları!

Motto İstanbul Residence 2017 ödeme şartları kapsamında 120 ay 1,05 faiz oranıyla ödeme yapılabiliyor. Motto İstanbul projesinde konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de yer veriliyor...

Motto İstanbul Bağcılar fiyat listesi 2017!

Motto İstanbul Bağcılar fiyat listesi 2017 kapsamında 1+1'lerde fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor. Motto İstanbul Residence ödeme şekli kapsamında minimum 55 bin TL peşinat veriliyor...

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

Sky Residence'da 6 ay sonra kapılar açılıyor!

"Residence'ın ötesinde" sloganıyla basına tanıtılan Sky Residence'da satışlar devam ediyor. Sky Residence'da ödemeler 2019'da başlıyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Motto İstanbul Residence fiyatları!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor...

Motto Residence sky-house Haberi

Motto Residence sky-house

Konya'da standartların üzerinde bir yaşam vaat eden ve gerçek rezidans ayrıcalığını sunacak olan Motto, ön talepleri almaya başladı. 


Prestiji bir yaşam biçimi olarak seçenler için tasarlanan sıra dışı mimarisi, lokasyonu, sky-house konsepti, 3,50 metre tavan yüksekliği ve rezidans hizmetleri ile Motto, Konya'da gerçek rezidans ayrıcalığını yaşatmak için tasarlandı. Yaşam alanlarında özgürlüğü savunan, bu nedenle 1+1'den 6+1'e kadar uzanan farklı daire seçenekleriyle metrekarelerin sınırlayamadığı bir yaşam sunan Motto ev sahiplerini bekliyor. 


Mimaride ferahlığa odaklanan Motto 3,50 metre tavan yüksekliği, geniş balkonları ve boydan boya cam özelliği ile konutta cabriolet devrimini gerçekleştiriyor. Motto'nun Zirvepark'tan sonra kendi alanında bir inovasyon niteliği taşıyan ikinci projeleri olduğunu vurgulayan Somuncu Grup Satış Yöneticisi Adnan Dutak, "Motto tüm özellikleriyle ön plana çıkan ve örnek teşkil eden bir projedir....