10 / 05 / 2024

Mourad Barakat

Mourad Barakat

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Barakat A. Thuhaıbavı tarafından kuruldu.

Barakat Lion İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barakat Lion İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Abdulrahim Arslan tarafından kuruldu.

Bugattı Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugattı Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ayman Yusrı I. Barakat tarafından kuruldu.

Alanaka 3design Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alanaka 3design Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150  bin TL  sermaye bedeli ile Mohammad Barakat tarafından kuruldu.

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi kuruldu!

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad El Mourad tarafından kuruldu.

Barakat Home Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Barakat Home Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Dınar Makhmudov tarafından kuruldu.

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile R.Mohd Radwan Barakat tarafından kuruldu. 

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yehıa Tarek Barakat Gad tarafından kuruldu. 

Barakat Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barakat Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Barakat tarafından kuruldu. 

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Class İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aziz Ay, A. Wael Hayel Barakat ve Mehmey Ay ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Husseın Mourad ve M. Walıd Mourad imzasıyla kuruldu.

Mourad Barakat Haberi

Mourad Barakat

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu. 


Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c- Uçak, otobüs , gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e- Ticarit amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f-...