21 / 05 / 2024

Mousa Hosseinzadeh

Mousa Hosseinzadeh

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Masoud Soltanpour, Seyed Majıd Ahanchian, Mousa Hosseinzadeh tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Abdul Fatah Al Mousa tarafından kuruldu.

Voyage Concept Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyage Concept Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Yuosef Mohammad Mousa Taraıh tarafından kuruldu.

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mousa M.M.A. ve Ahmed Khaled A tarafından kuruldu.

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Abbaas Ha Haddad tarafından kuruldu.

Global Gate İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Gate İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamil Salem Mousa Makableh tarafından kuruldu.

Mousa Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mousa Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Kozaneli ve Şaban Altaş ortaklığında kuruldu.

Realstatebroker Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realstatebroker Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Badran Mousa tarafından kuruldu.

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişli Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Azadı ve Reza    Ghanbarı ortaklığında kuruldu. 

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

G And A İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G And A İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ghazı Taher Mousa Sha'Ath ve Ahmad Ghazı Tahır Shaath ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Florenta Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florenta Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Omar Hohammad Alhaj ortaklığında kuruldu. 

Zean Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zean Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile B.H Mousa Alnorı tarafından kuruldu. 

Mousa Hosseinzadeh Haberi

Mousa Hosseinzadeh

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Masoud Soltanpour, Seyed Majıd Ahanchian, Mousa Hosseinzadeh tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalat,ihracat dahili ve harici ticaret yapmak. 2- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 3- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4- Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 5- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre...