07 / 05 / 2024

Mövenpick Hotel ulaşım

Mövenpick Hotel ulaşım

Mövenpick Hotel Istanbul, 27 Nisan 2014 Pazar günü, 10.00-15.00 saatleri arasında Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği ve UNICEF işbirliğiyle gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği”ne ev sahipliği yapıyor.

Mövenpick Hotel Istanbul İtalyan usulü brunch sunuyor!

Mövenpick Hotel Istanbul, yoğun bir haftanın ardından Pazar günü uyku keyfini uzatmak ve yeni haftaya güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için muhteşem bir brunch sunuyor...

Mövenpick Hotel Türk ve Osmanlı mutfağını iftar sofralarına taşıyor!

Mövenpick Hotel Istanbul 11 Ayın Sultanı'nı, Türk ve Osmanlı mutfağından en seçkin örneklerin sunulduğu saraylara layık iftar sofraları ile karşılıyor...

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

MövenPick Hotel yatırımlara devam ediyor!

Osmanlı sultanlarının sandal sefası ve yürüyüş yaptığı Altın Boynuz Haliç’i turizme kazandırmayı hedefleyen Mövenpick Hotel, bölgeye turist çekmek için harekete geçti. Hedef, Afrikalı ve Ortadoğulu zengin işadamları...

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Haliç’e Mövenpick kondu!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım tarafından Haliç’te hayata geçirildi. Panoramik Haliç manzarası gören 136 odalı otel için 40 milyon dolar yatırım yapıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn açıldı!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da katıldı...

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel ulaşım krokisi...

Enflasyon Raporu cuma günü açıklanacak!

Bu yılın son enflasyon raporu "Enflasyon Raporu 2014-IV", 31 Ekim 2014 cuma günü yayımlanacak. Rapor'un tanıtımı amacıyla söz konusu tarihte saat 10.00'da Mövenpick Hotel İstanbul'da toplantı düzenlenecek

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi açıldı!

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi, Tolga Urcan Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mövenpick Hotel Avrupa'nın en iyi iş oteli seçildi!

MÖVENPİCK Hotel istanbul, seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının "Oscar'ı" olarak kabul edilen World Travel Awards'un 2 Ağustos 2014 tarihinde Atina'da düzenlenen gecesinde "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçildi.

Mövenpick Hotel ulaşım Haberi

Mövenpick Hotel ulaşım

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla düzenlenen, elde edilen tüm gelirin UNICEF’in “Türkiye'deki Okul Öncesi Eğitim” projesine aktarılacağı etkinlikte 6-12 yaş arası çocuklar, Bilim Kahramanları’nın robot tasarımı atölyesinden, Mövenpick Hotel Istanbul’un çikolata yapımı kursuna; Paint & Wear’ın t-shirt boyama etkinliğinden Faber Castell’in yüz boyama ve boyama atölyelerine kadar birbirinden renkli atölye çalışmalarına katılarak hem yaratıcılıklarını geliştirecek hem de eğlenceli bir gün geçirecekler. Ayrıca atölye çalışmaları öncesi Swiss International Air Lines’ın sürpriz hediyeleri eşliğinde uçaklarla ilgili video gösterisini izleme imkanı bulacaklar.

Çocuklar, ebeveynleriyle birlikte katılacakları şenlikte enfes öğle yemeği büfesini tatmakla kalmayıp aynı zamanda atölye çalışmaları sonunda yapılacak çekilişe katılarak birbirinden renkli hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar. Swiss International Air Lines’dan bir aileye 3 kişilik uçak bileti, Pascal Nouma imzalı toplar,...