29 / 04 / 2024

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn açıldı!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn açıldı!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da katıldı...




Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, İstanbul Valisi Vasip Şahin,  İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Öztürk, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve Eyüplüler katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, açılışta yaptığı konuşmada, “Bölgemizde açılan Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, ilçemize ve misafirlerimize hayırlı olsun. Güzel Haliç’imiz temizlendikten sonra işamadamlarının yatırımları arttı, bu da bizleri çok memnun ediyor. Kendileri bize geldiklerinde bölgenin kalkınması ve yatırımların artması için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz” dedi.  

İstanbul’un görkemli geçmişinin çağdaş bir yansıması olarak tasarlanan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, Haliç kıyılarına nazır nefes kesen bir manzaraya sahip ferah odaları, gurme lezzetler sunan restoranı, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplantı salonları ve arındırıcı spa’sıyla misafirlerine evsahipliği yapacak.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden misafirlerin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış 45 Classic, 65 Superior, 13 Deluxe, 6 Premium oda, 7 Süit ve Golden Horn Süit’in de dahil olduğu toplam 136 odasında modernizm ve zerafeti bir araya getiriyor. Her detayında sade, şık ve huzur verici bir ortam yaratılan 30 metrekarelik odalarda geniş çalışma masası, diz üstü bilgisayarınızı dahi muhafaza edebileceğiniz kasanın yanı sıra kablosuz internet erişimi de sunuluyor. 

İleri teknoloji ekipmanlar ile donatılmış  9 - 440  kişilik 7 adet toplantı salonu, Akdeniz, İsviçre ve Modern Türk Mutfağı‘ndan eşsiz lezzetler sunan Pruva SwissGrill Restaurant’ı, zinde kalmak için mükemmel bir atmosfer sunan Wellness Centre’ı ile Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, kısa sürede sadece Eyüp’ün değil, İstanbul’un en gözde konaklama tesislerinden biri olacak. 



Eyüp Belediyesi


Geri Dön