29 / 04 / 2024

Haliç’e Mövenpick kondu!

Haliç’e Mövenpick kondu!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım tarafından Haliç’te hayata geçirildi. Panoramik Haliç manzarası gören 136 odalı otel için 40 milyon dolar yatırım yapıldı.



Panoramik Haliç manzarası gören 136 odası dışında toplantı salonlarıyla da dikkat çeken otel için 40 milyon dolar yatırım yapıldı. Açılış toplantısında konuşan Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Peres, “Türkiye iddialı bir gelecek vizyonuna sahip ve bu sebepten dolayı bu dinamik ülkede sürekli olarak yeni fırsatlar arıyoruz. Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’un ödüllerle dolu başarılı bir geçmişi bulunan Mövenpick Hotel Istanbul’dan sonra İstanbul’da ikinci,  Ankara  ve İzmir’le birlikte Türkiye’de dördüncü otelimiz olarak hizmete girmesinden gurur duyuyorum” diye konuştu.


Projedeki tarihi doku vurgusu...


Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach ise, “Yeni otelimiz Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da Haliç’in ve bu tarihi dokunun izlerine yön verdik. Türkiye’deki diğer Mövenpick otellerinde olduğu gibi konuklarımızın beklentilerini aşmak, unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatmak ve koşulsuz misafir memnuniyetini sağlamak için ekibimizdeki her üyenin ekstra özen göstereceğine dair taahhütümüzü yerine getireceğiz” dedi.


Milliyet




Geri Dön