03 / 05 / 2024

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat adres 

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat adres 

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Moraç tarafından kuruldu.

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Duran tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Temkinli İnşaat Otomotic Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Temkinli İnşaat Otomotiv Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldız tarafından kuruldu.

Aksamed İnşaat Otomotiv Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksamed İnşaat Otomotiv Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükyalı'da Amed Aksaç tarafından kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gün tarafından kuruldu.

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Güldan tarafından kuruldu.

Kqz Kimya Danışmanlık İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kqz Kimya Danışmanlık İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Altun tarafından kuruldu.

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Moraç tarafından kuruldu.

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özşenler tarafından kuruldu.

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talih Cengiz tarafından kuruldu.

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat adres  Haberi

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat adres 

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Moraç tarafından kuruldu.

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü kimyevi ve yardımcı ürünlerin üretimi aşamasında ürünlerin formülasyonu vb. konularda danışmanlık hizmeti verebilir; her türlü kimyevi ve yardımcı madde konusunda eğitim, danışmanlık verebilir, bunlarla ilgili yurtiçi ve yurtdışından lisans alabilir, sertifikasyon hizmetleri yapabilir. 2.Her türlü kimyevi ve yardımcı hammaddelerin imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve danışmanlığını yapmak. 3. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin ve her türlü tıbbi alanda kullanılan kimyevi maddelerin imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4.Başta...