04 / 05 / 2024

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Gülnihal Mamat tarafından kuruldu. 

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeliile Mahsun Yıldırım ve Murat Hıdır Çelik ortaklığında kuruldu.

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kanza tarafından kuruldu. 

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Besim Ökten   ve Selim Çakar ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Gülnihal Mamat tarafından kuruldu. 

Ekolhan İnşaat Mermer İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ekolhan İnşaat Mermer İthalat İhracat Limited Şirketi, Hamza Bostancı ve Cihangir Özbek ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Pendik, Veli Baba Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlkan Çiçek tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahalle Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Mermer İhtisas OSB için yer arayışları başladı!

Geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ilimizi ziyaretinde müjdesini verdiği Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulması için yer arayışları başladı.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Türkiye'de mermer sektörü ne durumda?

Mermer-Granit Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu mermer sektörünü Memleket'e anlattı. Türkoğlu "Türkiye'nin sektörde dünya çapında söz sahibi olmasına rağmen işleyemediğimiz için katma değer sağlayamıyoruz" dedi.

Isparta Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat 2016 günü saat 13:30'da gerçekleşecek.

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gülnihal Mamat tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mermer ürünleri alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü kuarsit taşlar veya değişik madde minarellerden yapılan plakalar çeşitli ebatlarda yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Ferhatpaşa Mahallesi Eyüp Sultan Cad.No:48...