14 / 05 / 2024

MRS İnşaat

MRS İnşaat

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mürsel Taşdemir tarafından kuruldu.

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Al tarafından kuruldu.

Mrs Dekorasyon İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dekorasyon İnşaat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Resul Karagüzel tarafından kuruldu.

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Ekinci ve Reşat Ekinci tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

MRS Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MRS Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Çolak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Beykoz, Çengeldere Mahallesi 'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

MRS İnşaat Haberi

MRS İnşaat


Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyleyen MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici, "Şehir merkezi dışındaki projelerde doğa ile iç içe yaşam alanlarına öncelik veriyoruz. Konut üretiminde çok katlı projelerden ziyade komşuluk kültürünün sürebileceği, kişilerin kendilerine has yaşayabileceği alanların oluşturulmasına özen gösteriyoruz" diye konuştu. Bilici, geliştirilebilir ve şehir yaşamı açısından sürdürülebilir projeleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirtti.



İnşaat sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, butik ve özel projelerle faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Burcu Bilici, "Hem sosyal yaşama katkıda bulunmak hem de değer kaybetmeyecek yatırımlara imza atmak istiyoruz" diye konuştu. Projelerinde, göze hitap etmenin yanı sıra kaliteyi de korumaya çalıştıklarını anlatan Bilici, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde, müşteri memnuniyeti sağladık, inşaat sektöründe bölgemizde öne çıkan...